logo

Medisinsk abort. anmeldelser

Totalt antall meldinger: 4187

06.24.2015, Tanya
Skrev den første meldingen om natten.
I dag gikk jeg til telleren.uzi, det er ikke fosteregg, det er ingen zgags også. Men i livmoren er det mer væske-blod. Ozdistka sa at esche uke en leppe. Esche tid på kontrollen Uzd en uke.

06/24/2015, Elvira
Hei, herlige kvinner! Jeg er 40 år gammel, ingen mann, jeg har en voksen datter. Da jeg fant ut at jeg var gravid, bestemte jeg meg for å gjøre en medisinsk abort, for nå synes det å være den mest moderne og trygge måten å si opp en graviditet. Begrepet var 5 uker. Det var på tvers av alt, i mange smerter, sammenføyninger, etc. Jeg personlig hadde det ikke. Jeg kom til klinikken, legen ga Mifepristone 1 tablett, men jeg ba om 3! Siden jeg leste at du trenger nøyaktig 3 tabletter. Legen sa at effekten var fra en pille, det fra tre til det samme, men jeg insisterte på tre. Mifepriston forårsaker ikke perioder, det blokkerer graviditetshormonet. Generelt drakk jeg, det var ingen følelse. Etter en og en halv dag absorberte jeg 2 tabletter Misoprostol. Den sterkeste feberen begynte, og i en time begynte menstruasjonsperioder, uten sammentrekninger, smerter, litt trukket underlivet og liten smerte. Det var mye blod, med blodpropper. Det varede alle 6 dager, men de siste 2 dagene er svært moderate. I går kom jeg til ultralydkontrollen, det viste seg at føtalegget kom ut, men stengene forblir litt. Legen ga 2 flere Misoprostol, absorbert, men det er ikke sterkt blod, det går litt ut. Legen sier at med utmattet utslipp kan livmoren klare seg. Her håper jeg, jeg virkelig ikke vil gå til et vakuum. Jenter, kanskje det var noen? Del vær så snill! Jeg ville være takknemlig!

06.27.2015 marina
Jeg er 40. Jeg har drukket i dag med den andre fasen av fredsflyvningen. Nattleggingen er nok i en halv time. Var det noen andre? Og du har blitt foreskrevet andre medisiner, for eksempel acetyl.salits.k-ty.

06.24.2015, Valentina Vasilievna
Elvira, virkelig ordningen med 3 tabletter er mer pålitelig. 1-pilleordningen ble opprinnelig foreslått av WHO for bruk i tredjelandslandene med høy andel av fattigdom for å redusere antall ulovlige aborter, da mifepriston ikke er billig. Resultatene av europeiske kliniske komparative studier viser større risiko for svikt ved bruk av mifepriston i en dose på 1 tablett (200 mg). Ordningen med 1 tablett mifepriston ble registrert i Russland, til tross for at det ikke ble gjennomført kliniske forsøk i vårt land, men data fra kinesiske studier ble brukt. Ifølge de offisielle dataene fra Helsedepartementet i Russland, er systemets effektivitet ved bruk av 1 tablett (200 mg) ca. 77%, men reduserer den totale kostnaden ved prosedyren for medisinsk abort. Ordningen med 3 tabletter er 97-98% effektiv. Enten det er verdt litt penger, sparer risikoen for ineffektivitet og etterfølgende curettage, bør hver kvinne bestemme seg individuelt.

06.24.2015, Tanya
Tanya, 29 år, 2 barn
Hallo
Ifølge hennes vitnesbyrd gikk hun for en medisinsk abort. Uzd viste 3-4 n.b.
På legen Vipila 3, fanen 8.06, etter en dag for å begynne å smøre. Staten var normal. 10.06 Vipila 2 t.mirlyuta, begynte å smette litt etter 7 timer. Jeg ringte til legen, hun hadde allerede fortalt å komme i morgen for dobbelt 2 tabletter av fred, fordi jeg trodde at jeg ville klare to. Etter 2, etter at fred ble vedtatt den 11.06, begynte han å trekke smerten, det var lettere for smerten enn med M. Vidileniya gikk men ikke så rikelig. PJ viillo 14.06. Embryo så, ser ut som en seahorse og øynepunkter blir sett. Zgustov, som sådan, slo ikke, fortsatt modereringen av vydileniya går, i morgen på ultralydet. Jeg vil abonnere etter. Beklager for feil, jeg skriver fra telefonen.

06/23/2015, Pretty Woman
Jeg er 40 år gammel, med en forsinkelse på 5 dager viste testen 2 strips, to voksne barn, en bedrift. Jeg kan ikke føde. Besluttet å medabort. Legen klokken en på ettermiddagen ga 200 gr. 1 tablet penkraftona., Ikke følt noe. Etter 36 timer bestilte jeg å ta 1 tablett misoprostol, etter tre timer en annen 1 tablett misoprostol.
Jeg skriver fordi på internett er det forferdelig at det er skrevet om en medabort, et blodsjø, nesten en kamp. Misoprostol så om natten, hun var redd villig, så hun gikk til sengs, tenkte at hvis utslipp og smerte begynte, vil jeg våkne opp. Den første tabellen drakk klokken 12 om natten, den andre klokka 3, setter vekkerklokket klokken tre, våkner tungen og sover. Utløpet var veldig skarpt, moderat smerte. Om morgenen ringte jeg legen, i henhold til instruksjonene, måtte jeg drikke et annet bord av misoprostol kl 12.00. Legen sa om det befruktede egget kommer ut, ikke drikk.
Jeg løp inn i en hysterisk lege, jeg fikk en halv av pakningen, sa hun klokken 9 om morgenen for å drikke misoprostol, så klokken 10 om morgenen et annet bord av misoprostol. Jeg drakk, lå, hvilte, utslipp og smerte er veldig moderat. I løpet av dagen kom en liten gul slime. Jeg var helt sikker på at honningabort mislyktes, og jeg ønsket å gå til vakuumet. Mine bryster vondt, jeg følte meg skyldig. Legen beroliget, hun sa at alt var bra. Jeg trodde ikke. På stien. dagen gikk til ultralydet, etter 36 timer i den første tabellen. Misoprostol, på uzi livmor er ren.
Og det er lite utslipp, og det er ingen smerte, så alt er individuelt!

06/21/2015, Svetlana
Hei jenter, jeg vil ikke fortelle historien min, jeg er 22, jeg har ikke barn ennå, i to års planer, jeg ble gravid, gjorde to tester, var positive. Selvfølgelig gikk jeg til legens sted og prøvde å frata meg, men jeg bestemte meg for å riste, men mannen min bestemte at det ikke var muligheter, hardt, men ellers ingenting. Jeg passerte alle tester, den 19. juni 1515 drakk jeg en pille av Mifepristone med legen. På den første dagen var det bare hjertesorg og ville tårer, og vel 20 begynte om kvelden, blodet strømmer litt og underlivet var veldig smertefullt og ga tilbake og ben Under menstruasjonen våknet jeg tre ganger om natten, det var veldig smertefullt, jeg så noshpu, fordi ingenting kunne gjøres lenger, en dag dro jeg to tabletter Misoprostol, 10 timer har gått, og jeg har ikke mye blod, jeg kan si nesten helt Nei, det var en slags liten blodpropp, men jeg tror det er for lite for en frukt, jeg har 2-3 Gödel og zhmvot og smerter i ryggen og veldig gi. fra hvem det var likt, avmeld jentene. Jeg har opplevd, jeg har aldri gjort abort med kirurgiske inngrep og et vakuum, det var også et medikament (omtrent 4 år siden), men det var ikke så smertefullt og blodet flød og det var blodpropper, men nå forstår jeg ingenting.

05/22/2015, Maria
God dag til alle! I dag klokken 05.22.15 klarte jeg om morgenen at resultatet var positivt. Jeg vil ikke ha et andre barn, eller heller begge med min mann vil ikke ha det. Før det var abort, men vakuum dem. Nå vil jeg bestemme meg for en nettbrett. Snart går jeg til legen. Jeg kjente ikke denne prosedyren før jeg kom til dette forumet (jeg åpnet den første jeg fikk, og så vellykket), forsto jeg at dette ville skje hjemme. Jeg vet hva et vakuum er. Av en eller annen grunn, etter det, jeg psykologisk lider da 8-9 måneder. Jeg har ikke noe ønske eller en tiltrekning for mannen min i det hele tatt. Bare frykten av noe slag og absolutt ingenting, og uansett hvordan jeg føler det. Dette er veldig deprimerende. Tanke på den kommende natten helt opp til avsky. Derfor vil jeg prøve piller. La det passere som en måned. la oss gå Kanskje etter denne metoden vil ikke være de forferdelige. ubehagelig og med en sterk avsky av følelser.

05.25.2015, Valentine Vasilievna
Om forskjellen mellom narkotikaabort med curettage og vakuum aspirasjon beskrevet i detalj her www.mifegin.ru

05/23/2015, Mira er 27 år gammel
Og etter stoffet vil du også bli moralsk undertrykt i nøyaktig 9 måneder. Hva er forskjellen hva slags abort: vakuum, piller, kirurgisk. Prosedyren er forskjellig, men meningen er den samme. Kort sagt, la babykit. Spesielt siden du er gift.

Medisinsk avslutning av graviditet (MFA) - vurderinger

Negative vurderinger

Jeg hadde to kjærester og en mors bekjent. Mitt bekjentskap var bra i 5 uker, det gjorde vondt i løpet av menstruasjonen, men etter en uke eller så hadde kjærrene bokstavelig talt 3 uker, det var veldig smertefullt for begge. Den andre måtte drikke en pille, men ingenting kom av det. Det er derfor ikke mulig å bli gravid.

Det er bedre å lage et vakuum.

Jeg er 21, ble gravid, ønsket ikke å føde. Hun hørte om medisinsk abort, gikk til legen, perioden 5 og en halv uke. Legen foreskrev piller miropriston og fred. På samme dag kl 19.00 tok jeg 3 piller først, ingen endringer, alt er bra. Etter 48 timer begynte han å pine og begynte å bløde, 2 andre tabletter under tungen, og begynte å ta 2 tabletter med fred etter en og en halv time. En halv time senere begynte underlivet å skape forferdelig, sammentrekninger, bare helvete smerter, jeg trodde jeg ikke ville overleve. Blodet var veldig sterkt, blodpropper, tre timer sluppet ikke, kvalme og oppkast. Nesten hele dagen var dårlig, temperaturen steg. Neste dag var det allerede normalt. I morgen på ultralydet. Rikelig utslipp så langt. Heldig for de som har bestått alt er ikke så vondt. Det var forferdelig for meg.

Velkommen! Uzi viste en periode på 6 uker og 2 dager. Legen sa, "avbryte." Etter å ha signert kontrakten og betalingen, på kontoret tok jeg den første pillen, ga jeg to flere med meg. Hun tok alt opp til minuttet - ikke noe resultat fulgt. Å komme til kontrollen ultralyd, viste det seg at embryoet er i live og utvikling. Legen sa at i 15 års praksis er dette første gang. Etter det fikk jeg 4 flere piller, som jeg måtte ta 2 med intervaller på 3 timer. Jeg fulgte anbefalingene, men ingenting skjedde. Ankommer i resepsjonen 2 dager senere, sa legen at vital aktivitet er stoppet, foreskrevet antibiotika og 2 dager senere ble jeg satt i gynekologi med diagnosen tapte abort 7 uker, abort på honning. indikasjoner. Nå har jeg en hel hormonell svikt, månedlig ikke normalisert, allerede lei undersøkt og behandlet. Jeg synes det er vanskelig å bedømme - dette er den første abort i mitt liv, men jeg tror det handler om tabletter.

En venn gjorde nylig. Tablettene fungerte ikke, doktoren ringte - de ga noe mer, igjen virket ikke. Uken var nerver. Hun måtte til slutt gjøre en vakuum abort.

Kanskje du, så vel som kjæresten min, vil være blant de vellykkede 95% erklærte av produsenter.

Det faktum at resultatet er oppnådd, er gitt 10-14 dager. Hver dag sitter du og tenker - kanskje skjedde det. An, nei - Uzi sier noe annet.

Denne metoden ble anbefalt av en venn, med hvem alt gikk bra. Jeg har den samme kroppen reagerte svært dårlig: ingen forferdelige smerter, blødning, mer eller mindre rikelig, begynte bare på den tredje dagen etter å ha mottatt 4 (opprinnelig ble stavet standarddose - 2!) Mezoprostola tabletter. Og varte akkurat en dag. På ultralydet var endringer i ovommens stilling ikke synlig. Dette ble etterfulgt av 2 injeksjoner Nospanum + oxytocin for ytterligere å stimulere uterine kontraksjoner. Null reaksjon fra kroppen. I itoge- på niende dag fra starten av mottak av de første tablettene (Mifegin) svakheter ved blødning kjøpt snusket mørk rød farge. Legen diagnostisert begynnelsen infeksjon. Så sterkt sendt på vakuumsuging. Raskt, under generell anestesi, smertefritt. I mitt tilfelle er et forsøk på medisinsk abort bare ekstra skade for seg selv og utgivelsen av penger. PS. Hvis du fortsatt bestemmer gården abort er mer nøyaktig med smertestillende midler. De som tilhører gruppen av "ikke-steroide antiinflammatoriske" kan redusere effekten av piller. Denne legen fortalte meg etterpå, etter faktum.

Samlet inntrykk: Kom inn i uheldig "5%"

Jeg forventet ikke dette. Det samme er det så individuelt! til i dag hadde jeg en gang et abortvakuum, etter som jeg trodde jeg ikke ville gjøre dette igjen, fordi jeg følte at jeg levde. og stoffindusert sent (uke 8). Nå 5 uker og kan være piller, jeg var glad, fordi jeg hørte mange gode anmeldelser som raskt, uten kirurgi. intervensjon. Jeg trodde jeg ville helst ha litt mer smerte (siden smerten var forferdelig hver måned, og jeg hadde 21 timers fødsel, jeg tåler det) enn å ligge under en kniv.

Jeg dro til legen, gjorde testene, ultralyd. De ga 48 timer å tenke (det var ikke noe slikt før). Kort sagt, jeg kommer på den fastsatte dagen, de gir 3 tabletter samtidig, og med meg 2 etter 36 timer. Fra det første hadde jeg ingenting, vondt hodet mitt. og her er den andre. Jeg satte det under tungen min på 12 om natten, og til 2 var det ingenting (jeg trodde noe var galt), jeg falt til og med sovnet. Og så begynte det. zhzhutky smerte (virkelig sammentrekninger, bare uten forstyrrelser), oppkast, bevissthetstap. Det varte til 6 om morgenen, jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre. Jeg drakk 3 laster, litt for å lindre smerten. Men om "sjøen" av blod var det ikke. Medium med blodpropper.

Generelt husket jeg hva som er fødsel. Nå tror jeg selv det er bedre å lide 15 minutter vakuum abort, enn så mange timer bare for å dø.

Jeg leste så mange anmeldelser også, spurte vennene mine om å gjøre noe som de gjorde alt riktig, og jeg liker det. Derfor, hver på sin egen måte, og du kan ikke si at mye blod og ikke smertefullt.

Samlet inntrykk: Jeg hadde ikke forventet

Velkommen! Jeg er tjuefire år gammel. Ha en sønn Da han var veldig ung, ble jeg gravid igjen. Men siden barnet var veldig rastløs, og det var ikke nok penger og tålmodighet, bestemte vi oss for å få abort. Jeg visste ikke om stoffet, jeg ble bare anbefalt. Fortalte det beste. Jeg bestemte meg. Hva et mareritt ventet på meg fremover. Hvilke ord behøvde bare ikke å pusse ut den forferdelige smerten. Jeg klatret til taket. Ingenting hjalp. Det var veldig dårlig, magen min vondt, og utslippet ble tett. Pakninger hjalp absolutt ikke. Så sendte de meg til et vakuum. Nå drikker jeg antibiotika. Jeg vil ikke gjøre flere aborter. Bedre med barnet å lide for første gang enn å oppleve smerten og fysisk og åndelig. Neste gang jeg skal føde. Med glede!

Ingen generell anestesi; minimal skade på kroppen; uten operasjon

dyrt; mange bivirkninger; moralsk hardt;

Det så skjedde at etter den første leveransen i 3 måneder jeg ble gravid, legene sa at etter keisersnitt er umulig for meg å føde i løpet av 5 år. Jeg gikk til en privat klinikk der, etter ultralydundersøkelse, og på den vitnesbyrd om legen tilbød meg piller og oppsøke psykolog, så jeg bestemte meg for å ta en medisinsk abort. Prosedyren var ikke billig, men legen forsikret meg om at det var smertefritt og effektivt. Jeg fikk 3 tabletter, drakk jeg to fortsatt på sykehuset, og den tredje hadde en drink i 48 timer på den andre dagen av helsetilstanden var forferdelig hodepine, oppkast hele dagen, og vondt på en gang. Magen gjør vondt, prikker, kutt. Hodet spinner. Svakhet, kvalme, feber. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre, jeg måtte prøve å overleve den tredje pillen. Alt virket ut, etter at den tredje pillen ble forbedret, kom en blodpropp som et vaktelegg ut. Moralsk var jeg veldig deprimert, brølende i en uke. Så gikk hun til undersøkelsen, de sa at alt var normalt. Etter denne prosedyren er forstyrret psyken, jeg har en måned til å sove normalt ikke kunne, ikke råde noen til å gå gjennom dette!

Neutrale vurderinger

Jeg gjorde 2 år siden. Først passerte hun testerne. Etter 2 dager drakk hun en pille i klinikken og gikk straks hjem en annen dag senere, men under tilsyn av leger, en time senere, som om måneden begynte. magen var ikke syk veldig mye.. gjorde ultralydfetal egg ut. Jeg dro hjem. en uke senere på ultralydet.

Legen rådde meg til å gjøre en medisinsk abort, ble undersøkt, drakk mifepriston tabletter, og så satt i 2 timer under tilsyn av en lege. Kom om 2 dager, ga meg to piller under tungen. En time senere begynte blod å strømme, utslipp, en forferdelig magesmerte, slik at jeg klatret på veggen. Clots kom ut. Og så gikk perioden min 19 dager. Jeg kom til legen, de gjorde meg en ultralyd, fant rester av egget. Til slutt gjorde jeg fremdeles et vakuum.

MA laget i dag. Jeg er 25, ha en baby. 11.04 vyptla 3 tabletter, ingenting ble følt. 13.04 den andre fasen. De ga 2 tabletter med fred, etter en time to. Ouscheniya: Som med syk menstruasjon, blod med blodpropper. 3 timer etter å ha tatt pillene, ble Uzi gjort, de sa at alt viste seg. De skrev ut et antibiotika, regulon. Etter 2 uker kontroll ultralyd.

Mitt hjerte er ekkelt selvfølgelig.

ikke forårsaker alvorlig skade på kroppen

Det er kontraindikasjoner, vanskelig å tolerere

Ja, jeg bekjenner, det var en slik opplevelse. Men siden du leser dette, forventer du å finne ut hva du eller din venn forventer, og ikke å rive om moral.

Jeg gjennomgikk denne prosedyren i en privat dyr kvinnehøring. Ordningen var som følger: Etter å ha bestilt de nødvendige testene samme dag, ga de meg en pille av et fransk merke, jeg drakk det på stedet og sendte meg hjem. Forresten var det et billigere alternativ, men legen forklarte at den russiske produksjonen ikke tenker i det hele tatt om hvor mye enklere det er for en kvinne å overføre alle disse plager. Derfor var valget åpenbart. Frist - 4. uke.

Fra koner Konsultasjon veien hjem var 10-15 minutter i trinn. Jeg kom dit uten problemer, og som om det var magisk, begynte forferdelige magesmerter hjemme. Hvert minutt ble de sterkere og sterkere. Jeg var syk.

Og her begynte sensasjonens fyrverkeri innen 2-3 timer. Du vil ikke overleve en slik fiende. Jeg ligger på sofaen og stønner, med tårer i øynene mine.

Helvete som svarer til handlingen begått.

Jeg forstår at det kirurgiske inngrepet er enda verre, men jeg vil ikke abonnere på dette hvis det er mulig. Selv om ting skjer mer forferdelig i livet.

Dessverre gjorde jeg medisinen to ganger (i min ungdom), men kostet nesten 10.000 hver gang. sju år siden var det. Alt gikk gjennom normene i fysiologiske termer og nå er alt i orden. Nå planlegger jeg ønsket graviditet. I ditt tilfelle kan det være verdt å være enig i en pille på pav hospitalet for denne prosedyren er det sertifikater. Og generelt, jeg anbefaler jenter ikke til noen, det er bedre å drikke OK.

Da jeg var på bevaring, hadde jentene medisinering. En MEN - det skjer det samme, da må du rydde ut om ikke alt går jevnt. Snakk med legen om alle mulige alternativer og konsekvenser.

mangel på generell anestesi; minimal skade på kroppen;

veldig smertefullt; moralsk hardt;

Jeg vil snakke om min erfaring med abort med piller. Jeg er 27 år gammel, gift, alt ser ut til å være normalt, men da skjedde en uforutsigbar hendelse for meg - graviditet. Jeg er ikke en av de jentene som drømmer om barn, så jeg hadde en forferdelig panikk, og jeg bestemte meg for å få en medisinsk abort.

Det er nødvendig å umiddelbart drikke Miropriston, det vil si 3 tabletter, etter 36 timer, drikke Mirolyut 2 tabletter, og etter to timer ytterligere to tabletter. Og så, alt i orden! Jeg drakk de første 3 piller, alt gikk bra. Legen fortalte meg at det viktigste er ikke å kaste opp, så det er tilrådelig å spise 2 timer før mottaket og ikke å spise etter resepsjonen 2 timer! Dette er et must.

Jeg drakk piller om kvelden, og om morgenen da jeg våknet ble jeg hysterisk. Jeg skjønte at jeg gjorde feil og bestemte meg for å redde barnet, men det var for sent. Jeg ringte legen min, hun sa at det er umulig å trekke seg tilbake, et barn kan bli født med funksjonshemninger. Sobbed, men jeg måtte trekke meg sammen og fullføre jobben startet.

Neste morgen drakk to tabletter Miroluta! De to første timene snudde magen veldig smertefullt, men det var mulig å tåle. Forresten, smerten er mye sterkere enn under menstruasjonen. Da var det nødvendig å drikke de andre 2 piller og da startet NIGHTMARE! Dette er uvirkelig smerte! Jeg trodde at jeg ville dø eller i hvert fall miste bevisstheten! Jenter, kjære, hvis du gjør denne prosedyren, må du ha en nær person i nærheten som ikke bare vil støtte, men i så fall vil han gi en bedøvelse! Takk Gud, det befruktede egget kom ut, og jeg behøvde ikke gjøre en ekstra kirurgisk rengjøring, selv om begrepet allerede var nesten 8 uker. Generelt er denne aborten tillatt i opptil 49 dager fra den første dagen i den siste menstruasjonsperioden, jeg var 48. Til slutt jobbet alt, men det var helvete! Jeg vil ikke si at jeg var 100% lei meg for det som var gjort, men sjelen er revet til denne dagen, og jeg tror at dette er et stort traume for livet! Etter abort er det ønskelig å gjennomgå rehabilitering. Jeg tok tester for skjulte infeksjoner, det er viktig å gjøre en ultralyd for å sikre at egget er helt ut, ellers kan det være betennelse. Plus bryst ultralyd. Alt dette må gjøres hvis du ikke er likegyldig for helsen din!

Positive anmeldelser

Hva ville du vite? Jeg vet ikke om det er bra eller dårlig. Begrepet var veldig lite. har kommet. sant til den anbefalte legen. gjorde en ultralyd. drakk piller. kom hjem. neste dag - eller om dagen - jeg husker ikke alt startet - veldig mye og litt smertefullt, men de fortalte meg. hva å godta da kom - gjorde en ultralyd. de sa det var nødvendig. å få bedre utført fysioterapi. gjort 5 ganger. Uzi igjen - og alt - ikke noe problem. og hva skremmer deg G?

Alt gikk bra, valgte ikke et dyrt stoff, men vår russer er billigere. Jeg drakk 3 tabletter med legen og 4 dager senere, etter en time begynte mine perioder. Etter en uke fortsetter det å gå til kontrollen ultralyd, men jeg tror at alt er normalt der, fordi det var en stor blodpropp og litt mer. Uzi viste at jeg har en triplett, det er praktisk talt ingen corpus luteum og en stor løsrivelse, så det vil fortsatt ikke være i stand til å tåle. Derfor, ikke så fornærmende. Takk til alle som støttet, det er egentlig ikke skummelt :)

Jeg gjorde flere. år siden medisinert. Alt gikk bra.

Jeg gjorde alt gikk perfekt. Men du må gå til en god klinikk, jeg gjorde det i DNA!

Først undersøkelsen, og utpek deretter prosedyren selv. Bare to eller tre piller (Dessverre husker jeg ikke allerede) Du drikker den første, kommer på en dag, gjør en ultralyd og drikker den andre, forblir i klinikken, fordi fosteret begynner å komme ut i form av blødning, men det er ikke sterkt alt gikk i form av menstruasjon). En dag senere gjør du igjen en ultralyd, for å sikre at alt viste seg. Som legen sa, hvis medisinske produkter er av høy kvalitet, dvs. ikke falsk, så går alt perfekt. Komplisert, i alle fall har de aldri vært. Jeg merket ikke engang hvordan alt viste seg for meg: uten smerte, uten spesielle tegn. Noen dager senere, igjen under kontroll.

Jeg gjorde en medisinsk avbrudd - alt gikk uten å rense, med en slik avbrudd er svangerskapet på opptil 7 uker viktig. Jeg bekymrer meg selv om at det ikke var hormonforstyrrelser, men jeg kommuniserte med jenter, som brukte denne metoden, ble de gravid fra 3 til 12 måneder. Forresten i utlandet er denne metoden populær og ikke problematisk, men bare for tidlige datoer!

Appellert til antitarklinikken mot et gebyr. Først ble det gjennomført en ultralydsskanning, en graviditet ble opprettet, deretter ble smurt tatt for infeksjoner, de var overbevist om at det ikke var infeksjoner, de ga et grønt lys. Jeg hadde en periode på 3-4 uker. Drikk tre tabletter av mefepriston. De kan tygges, ikke bitter. Først, litt kvalm, men kvalmen gikk etter at hun drakk kefir. Før de la meg gå hjem, forklarte de alt for meg, og ga meg også instruksjoner og 4 Mirolut-tabletter. De sa etter 48 timer å drikke to, hvis to andre ikke fungerte etter to timer. Jeg drakk to piller på onsdag kl 12-00. ingenting skjedde - drakk en annen. Etter det begynte blod å strømme, rikelig med blodpropp, magen vondt som under menstruasjon. I to dager var blodet rikelig, og så ble det bare smurt. På den syvende dagen sa legen å begynne å ta Regulon, for å gjenopprette menstruasjonssyklusen. På dagen for å ta den første pillen, stoppet dauben. På den tiende dagen gjorde jeg en ultralyd. Alt er normalt.

Jeg bestemte meg for å få abort. Jeg ville uten komplikasjoner. Derfor dro jeg til en betalt klinikk. Jeg gikk gjennom en ultralydsskanning og bestemte umiddelbart min svangerskapstid. Begrepet var tre til fire uker. Og etter at de tok et smør. Det var ingen infeksjon. Etter lov til å ha abort. Jeg drakk tre tabletter av mefepriston. Ikke bitter i det hele tatt, som det virket for meg. Jeg tygget dem opp. Først var jeg veldig syk. Jeg ville ha kefir. Jeg drakk det. Det ble lettere for meg. Etter at de lot meg gå, ga de meg instruksjoner på slutten. Og i tillegg også fire tabletter av Miroluta. Forklart at etter førtio åtte timer må du drikke to piller. Og to på to timer, hvis de forrige ikke virker. Men ingenting skjedde etter dem... Jeg ble blødende. Og veldig raskt, rikelig og med blodpropper. Samtidig ble magen tynn i smerte. Så to dager senere begynte blødningen å smøre. Jeg dro til en konsultasjon på den syvende dagen, som jeg forklarte. Legen foreskrev en annen pille Regulon. Som jeg skjønte, er de nødvendige for å gjenopprette min periode. Döterpela til den tiende dagen. Jeg dro til ultralydet. Alt viste seg å være normalt

Tabletting abort vurderinger

I økende grad står vi overfor reklame "fløyel" abort. Dette er en relativt trygg måte å avslutte en graviditet på. Uten operasjon, uten bruk av anestesi, krever det bare administrasjon av visse medisiner (dermed medisiner eller tabletter).

Innholdet i artikkelen:

Abort Tabletter

Påfør denne metoden i de tidlige stadier av graviditet, opptil 49 dager forsinkelse fra den første dagen i den siste menstruasjonen.

Til dags dato bruker du følgende stoffer:

  • Mifegin (laget i Frankrike);
  • Mifepristone (laget i Russland);
  • Pencrofton (laget i Russland);
  • Mytolsk (laget i Kina).

Virkemekanismen for alle legemidler er den samme. Progesteronhormonreseptoren er blokkert, som er utviklet for å støtte graviditetsprosessen i kroppen, og som et resultat løsner bakteriemembranene fra livmorveggen og utdriver egget.

Alle disse legemidlene kan ikke kjøpes på apotek uten resept!

Stadier av

Før du går gjennom prosedyren, kontroller at legen har alle nødvendige dokumenter og tillatelser.

  1. For en start vil gynekologen sørge for at du er veldig gravid. For å gjøre dette, vil du bestå en standard graviditetstest, og deretter en ultralyd (intrauterin sensor). I tillegg bør legen ekskludere en ektopisk graviditet;
  2. Pasienten leser informasjonsarket og signerer de aktuelle dokumentene;
  3. Hvis det ikke foreligger kontraindikasjoner, tar pasienten medisinen under tilsyn av en lege. Og det er noen timer under tilsyn av en lege som ligger på sofaen;
  4. Etter 2-3 timer kan hun forlate klinikken. I løpet av denne tiden starter ca 50% av kvinnene livmorutviklinger og blødninger;
  5. Etter 3 dager kommer pasienten til legen for en ultralyd. Det er nødvendig å sikre at det ikke er føtal egg i livmoren.

Mange kvinner lurer på hvor smertefull prosedyren er.

Smerten er vanligvis litt sterkere enn under normal menstruasjon. Du vil føle kragepulsering av livmoren. I samråd med legen din kan du ta en bedøvelse.

Anbefalinger etter farmakologisk abort

  • Etter en medisinsk abort, er det nødvendig å avstå fra sex i 2-3 uker: det kan føre til blødning og forekomst av inflammatoriske prosesser. I tillegg kan en av komplikasjonene være en endring i eggløsningen, og en kvinne kan bli gravid 11-12 dager etter prosedyren.
  • Menstruasjon begynner vanligvis innen 1-2 måneder, men det kan være en sammenbrudd i menstruasjonssyklusen.
  • Graviditet kan planlegges om 3 måneder hvis alt gikk bra. Før planlegging er det nødvendig å se lege.

Video: Anbefalinger etter abortpiller

Kontraindikasjoner og mulige konsekvenser

Tabletter er sterke legemidler som har en rekke kontraindikasjoner:

  • alder over 35 og under 18 år;
  • hormonelle prevensjonsmidler (orale prevensjonsmidler) ble tatt eller intrauterin enhet ble brukt i intervallet på tre måneder før unnfangelsen;
  • mistanke om ektopisk graviditet;
  • graviditet ble foretatt av en uregelmessig menstruasjonssyklus;
  • kvinnelige kjønnsykdommer, (fibroids, endometriose);
  • hemorragiske patologier (anemi, hemofili);
  • allergier, epilepsi eller binyrebarksvikt
  • langvarig bruk av kortison eller lignende stoffer;
  • Nylig bruk av steroider eller antiinflammatoriske legemidler;
  • nyre- eller leversvikt;
  • inflammatoriske sykdommer i mage-tarmkanalen (kolitt, gastritt);
  • bronkial astma og andre lungesykdommer;
  • hjertesykdommer og blodårer, samt tilstedeværelse av kardiovaskulære risikoer (høyt blodtrykk, fedme, røyking, diabetes);
  • allergisk reaksjon eller overfølsomhet overfor mifepriston.

Ofte, etter en medisinsk abort, begynner hormonforstyrrelser å provosere ulike gynekologiske sykdommer (betennelse, endometriose, cervikal erosjon, myoma). Alt dette kan føre til infertilitet.

Sikkerhet av fløyelabort - myte eller virkelighet?

Som vi ser, ved første øyekast er dette en ganske enkel operasjon, og viktigst er det sagt, det er i stor grad trygt i forhold til kirurgisk inngrep. Men faktisk er ikke alt så enkelt som det virker.

Er denne "sikkerheten" trygg?

  • Hvis en fløyelabort ikke skjedde til slutten. Alvorlig fare for jenta er en ufullstendig avslutning av graviditet, som manifesterer seg i form av akutt magesmerter, kraftig blødning. Med disse symptomene er det nødvendig med umiddelbar sykehusinnleggelse og fjerning av resterende kimceller. Det utføres vanligvis kirurgisk ved hjelp av en skarp curetkniv. Denne operasjonen truer med å skade livmorveggen, naboorganene, blødning, samt andre konsekvenser av kirurgisk abort.
  • Hvis prosedyren utføres på feil tidspunkt (etter 7 uker med svangerskapet), så er det enda et dødelig utfall mulig. Selv om det er dusinvis av beviste dødsfall fra mifepriston bare i EU, er det i realiteten eksperter som er enige, det er mange flere av dem, og tusenvis har fått uopprettelig skade på helsen. Dr. Randy O'Bannon, forskningssjef ved Nasjonalt utvalg for livsforsvar (USA), mener det er svært vanskelig å få informasjon om pasientens død som følge av å ta medisinen. Denne informasjonen flyter til produsenten, og blir umiddelbart utilgjengelig for folk.

Vi må ikke glemme at en abort, enten farmakologisk eller kirurgisk, er et mord på et ufødt barn.

Hvis du befinner deg i en vanskelig livssituasjon og vil ha abort, ring 8-800-200-05-07 (hotline, en samtale fra hvilken som helst region er gratis).

anmeldelser:

Svetlana:

Appellert til antitarklinikken mot et gebyr. Først ble det gjennomført en ultralydsskanning, en graviditet ble opprettet, deretter ble smurt tatt for infeksjoner, de var overbevist om at det ikke var infeksjoner, de ga et grønt lys. Jeg hadde en periode på 3-4 uker. Drikk tre tabletter av mefepriston. De kan tygges, ikke bitter. Først, litt kvalm, men kvalmen gikk etter at hun drakk kefir. Før de la meg gå hjem, forklarte de alt for meg, og ga meg også instruksjoner og 4 Mirolut-tabletter. De sa etter 48 timer å drikke to, hvis to andre ikke fungerte etter to timer. Jeg drakk to piller på onsdag kl 12-00. ingenting skjedde - drakk en annen. Etter det begynte blod å strømme, rikelig med blodpropp, magen vondt som under menstruasjon. I to dager var blodet rikelig, og så ble det bare smurt. På den syvende dagen sa legen å begynne å ta Regulon, for å gjenopprette menstruasjonssyklusen. På dagen for å ta den første pillen, stoppet dauben. På den tiende dagen gjorde jeg en ultralyd. Alt er normalt.

matlaging:

Jeg var forbudt å føde av en eller annen grunn, så jeg hadde en medisinsk abort. Jeg hadde alt uten komplikasjoner, men med slike smerter som moren min ikke sørget for. Jeg drakk bare 3 piller av no-shpa, slik at det var litt lettere... psykologisk var det veldig vanskelig. Nå roet hun seg, og legen sa at alt gikk bra.

Elena:

Legen rådde meg til å gjøre en medisinsk abort, ble undersøkt, drakk mifepriston tabletter, og så satt i 2 timer under tilsyn av en lege. Kom om 2 dager, ga meg to piller under tungen. En time senere begynte blod å strømme, utslipp, en forferdelig magesmerte, slik at jeg klatret på veggen. Clots kom ut. Og så gikk perioden min 19 dager. Jeg kom til legen, de gjorde meg en ultralyd, fant rester av egget. Til slutt gjorde jeg fremdeles et vakuum.

Daria:

God dag alle sammen! Jeg er 27 år gammel, jeg har en sønn, han er 6 år gammel. Ved 22 år fødte jeg en sønn da han var 2 år gammel, jeg ble gravid igjen, men ville ikke holde graviditeten, fordi den lille var veldig rastløs og jeg ble bare torturert. Laget honning. Abort! Alt gikk uten problemer! Etter 2 år ble jeg gravid igjen og gjorde igjen. Igjen gikk det bra. Vel, den tiden har gått og gjort avbruddet igjen med piller. Og marerittet begynner! Jeg drakk pillene som legen foreskrev, det var veldig dårlig hjemme, det var en tung utslipp! Pakninger hjalp ikke! Generelt, horror. Kort sagt, jentene sendte meg til et vakuum. To tidligere kjære. en abort Var ikke vondt alt kom ut uten problemer! Men selvfølgelig var jeg forferdet! Ærlig, jeg angrer... Nå tar jeg antibiotika...

Natalia:

Tilsynelatende hver på sin egen måte. Kjæresten min gjorde det. Hun sa, som om menstruasjonen var gått, ingen smerte, ingen komplikasjoner, bare kvalme...

Hvis du trenger råd eller støtte, gå til siden (http://www.colady.ru/pomoshh-v-slozhnyx-situaciyax-kak-otgovorit-ot-aborta.html) og finn ut hjelpelinjen eller adressen til senteret nærmeste deg fødselsstøtte.

Vi ønsker deg ikke å møte et slikt valg. Men hvis du plutselig står overfor denne prosedyren, og vil dele din erfaring, vil vi gjerne høre dine kommentarer.

Administrasjon av nettstedet mot abort, og fremmer ikke dem. Artikkelen er kun gitt for informasjon.

Publisert 8. august 2012 i overskriften: Graviditet;

Jenter, jenter, kvinner.... så det skjedde i min situasjon, at jeg gjorde 3 aborter... og alt på forskjellige måter: vakuum, kirurgisk og tabletterte. Jeg anbefaler ikke noen til tabletter (((det er fryktelig!.... som fysiske leger og psykologisk... forferdelige smerter og i 3 dager går du grønn.. vet at et barn er i ferd med å dø i deg... etter en slik abort, går den andre måneden. Hva legen er for Hun sa at dette er normalt. Jeg anbefaler ikke noen... det er bedre å gå og skrape meg selv... men det beste er ikke å gjøre slike feil...

Det er forskjellige situasjoner i livet. Hver kvinne bestemmer seg selv hva hun skal gjøre med graviditet.
Hvis forsinkelsen er 3-4-5 dager, ikke forvent et mirakel. Ta en test og hvis 2 strips er bekreftet, kontakt lege umiddelbart! MA kan utføres i 6-7 uker fra begynnelsen av den siste menstruasjonsperioden. Men det er bedre å gjøre det i en periode på 2-3 uker med graviditet. Deretter går det uten noen spesielle komplikasjoner, og det er ikke nødvendig med vakuum. Husk jo lengre termen, jo mer sannsynlig blødningen og som et resultat av vakuumintervensjon!

leser kommentarene, ser jeg at alle har alt annerledes...
laget honning abort, etter den første fasen, alvorlige magekramper, nedre rygg, ikke kunne sitte, måtte ta en pose. går til resepsjonen og etter passeringen av den første fasen gikk tårene hele tiden, kunne ikke roe ned, tung blødning med store blodpropper i måneden, gå i 10 dager...
Og et annet spørsmål... jenter, hvilken av dere tok hormoner før en abort? hva er konsekvensene? i begynnelsen så jeg at for denne metoden for avbrudd var det en kontraindikasjon. Jeg tok pillene under graviditeten. Hun advarte legen, men hun var ikke engang oppmerksom på det.

jenter, kjære trenger ikke å være redd, jeg gjorde 2aborter, skrap og medisinsk, hvilken lettelse jeg allerede har ett barn og en etterlengtet elskede ble født på vilje, men hvis du ikke trenger barn, fød ikke hvis du ikke har styrke eller moral eller fysisk å vokse barn. Tenk på hva du kan gi barnet ditt: fattigdom eller sikkerhet? kjærlighet eller likegyldighet? far alkoholiker? send til bestemor? og det vil være bra for ham hvis han ikke ventet og ikke ville ha det? Jeg tror det er bedre å få abort. i den tidlige tiden, når hjertet hans fortsatt ikke slår, og når det ikke er en mann, men bare en blodprop, ødelegger det ham ikke. Det vil være mer smertefullt for ham å forstå at ingen trenger ham

Hvilken dose du drikker Mifepriston, jeg drakk en fane. 10 mg men menstruasjon har ikke startet allerede 5 dager. etter at du har drukket en pille. Hva skal jeg gjøre neste gang? Fortell meg

I begynnelsen av 2013 hadde jeg medisinsk abort med Mifepristone. Gjorde i klinikken "Relief." Kostnad: 21 000 tenge. På mandag, etter en ultralydsskanning, som bekreftet tilstedeværelsen av intrauterin graviditet og en kort periode (4 uker) tok jeg en pille av Mifepriston. Etter det var det to timer med dem - i tilfelle å identifisere negative reaksjoner fra kroppen min til komponentene som utgjør den. Alt er i orden - det var ingen reaksjoner (selv om jeg var veldig redd. Etter å ha lest alle slags historier om ukontrollert oppkast, hodepine, etc.). Etter to timer dro jeg hjem, i taxi følte jeg en slags å trekke smerter i underlivet, ganske skarpt. Men alt gikk fort. Deretter oppsto det noen smertefulle opplevelser i løpet av resten av dagen, men ikke noe overnaturlig. Det var enda veldig rart at det var praktisk talt ingen reaksjon - ikke utslipp eller konkret smerte... det syntes at ingenting skulle komme ut. Neste morgen - akkurat 24 timer etter den første pillen - drakk jeg 3 tabletter Misoprostol, eller noe... Jeg husker ikke akkurat navnet. Og akkurat 30 minutter etter det begynte mikropainter - absolutt ingenting forferdelig, akkurat som om svært smertefulle perioder. Og fra det øyeblikket fortsatte utskillelsen i nøyaktig en uke. Hva kan jeg si om intensiteten deres, på den første dagen, selvfølgelig, var de sterkeste - men de trengte ikke å bytte pakningen mer enn en gang i tre til fire timer... Og de andre dagene var intensiteten ganske lav enn til og med gjennomsnittet. Jeg måtte komme til ultralydet om 10 dager. Jeg dro, doktoren sa at det ikke er noen blodpropper og andre komplikasjoner, alt er i orden. Det er forbudt å ha sex i løpet av måneden. Dette er selvsagt ikke lett - men ute av respekt for helsen din og fortsatt et lite, men ufødt liv, kan du vente. Og så sa ultralydslederen at studentene kommer etter en abort ved kontrollen, og de har hele livmormen full av blod fordi Til tross for alt er de de samme som de som har begravet barnet, men de tenker ikke på deres helse i det hele tatt. Så hvis du har bekymringer om denne metoden, kan jeg fortelle deg nøyaktig hva som skjedde i mitt tilfelle så enkelt som mulig, ikke smertefullt og ikke skummelt. Og også fra den psykologiske siden er det virkelig oppfattet som en naturlig prosess.
Og også: Forresten ble jeg gravid med en spiral. Jeg satte det i slutten av februar i år og akkurat 2 måneder senere falt det ut - det viste seg bare å være det som kalles "ved utgangen"... Og selvfølgelig ble jeg våken, og da det var en forsinkelse på 3 dager, visste jeg akkurat hva det var... Så mitt råd til deg er: før du legger en spiral, tenk om det er verdt det? Tross alt viser det seg at hun kanskje ikke spiller noen rolle... Så sannsynligvis vil du ikke være i stand til å forlate barnet - da embryoen ble fikset i livmoren, var det ikke lenger der, men likevel dømt etter ultralydet var det umulig å forlate dette barnet det var en stor trussel.

Jeg gjorde en feil - jeg gjorde det ikke i begynnelsen av 2013, men i begynnelsen av mai 2013

Gjorde MA. i februar 2013. Det skjedde så at jeg allerede har en 6 måneders sønn, og på den tiden var vi ikke klar for det andre barnet. Alt gikk bra for hell, jeg forsto ikke hva som hadde skjedd, det føltes som om menstruasjonen var gått. Nå igjen, mistanke om graviditet, fra uken går jeg til legen for piller

hadde en medisinsk abort.... i går. I dag viste ultralyd at eggegget mislyktes.
De ga to flere som i går så. sa flytte mer. Jeg hopper og kroker. Og den generelle gjorde rensingen. kanskje trente det ikke ut da det var å flytte litt?
Hvis det ikke trener igjen, vil de bli fjernet? Hva truer alt dette? Jeg vil aldri få barn igjen? ((Hormonell svikt er fullført? (Fett kilo på den måten med 25...? ((((Hva kan du gjøre? Hjelp meg (jeg brøler hele dagen

I dag gjennomgikk hun medisinsk abort.
nesten ikke vondt, det er selvfølgelig mye blod, men legen sier at dette er normalt. som det virket for meg, falt det hele fordi det var en merkelig stor hvit clot (det var ikke)
veldig glad!
uansett hvor de skriver om en slags følelsesmessig opplevelse, lidelse, depresjon, etc. - ikke tro det. dette ligner veldig på et hjernevaskingsprogram for befolkningsvekst.
erfaringene var heller "hva om det ikke fungerer"

Jeg ville ikke ha et barn og vil ikke ha det. ble gravid med kondom (selv fornærmende!)

hvis det er enda den minste tvil om abort, vil jeg råde deg til å gjøre det!

gjorde i klinikken i sør-zap (klinisk mor og barn på Oparin). dyrt men høy kvalitet.

Jenter, jeg vil fortelle deg historien min... Jeg møtte MCH 6 Måned. Og hun ble gravid, fortalte ham og som svar fikk hun hørt: "Jeg har ingenting å fortelle deg." Da begynte han å gjemme seg fra meg, tok ikke telefonen, smidte sms'en "Jeg vil ringe deg tilbake" og forsvunnet. Da jeg spurte hvorfor jeg ikke ringte tilbake, hørte jeg: "Vel, jeg beklager, din høyhet som du ikke har ringt tilbake". Etter å ha snakket med foreldrene sine, under presset, bestemte han seg for å snakke. "Jeg ser ingen grunn til å starte en familie, det er uheldig, et barn er ikke en grunn, men bare en av argumentene, først finn en tilnærming til meg, og så stutter om bryllupet. Og generelt, ta vare på svangerskapet ditt "Og jeg bestemte meg... Vel, hvordan du skal føde dette.. Jeg drakk en mefipriston 3 tabs og 2 dager ingenting.. Jeg var utelatt hva som ikke fungerte på meg... Jeg drakk de første 2 peaces og etter 2 timer falt endometrialflikene ut av meg og en så liten gul ball cm1.5 med streker. Gelé kapsel. Etter 3 timer drakk en annen 2 flammer av fred. Bare gikk Mes, men fargen på en slags skarlet, lyst. Det var ikke ille, magen er litt grepet og ble sår som i vanlig Mes. På dag 5 etter mephiriston begynte Janine å drikke, på dag 6 gjorde hun en ultralyd. Alt er bra. GIRLS, den mest forferdelige tingen er å tåle det moralsk. Jeg ønsket virkelig å føde, og jeg elsker ham, jeg ba meg på knærne foran ham... Og nå tror jeg jeg kan gjøre alt til det bedre. Hvorfor er det slik en person i nærheten.. Sneaky... Så hvis du befinner deg i slike situasjon, veie alt og vær ikke redd. Jeg gjorde alt jeg kunne... Gud tilgi meg for det jeg gjorde. Hvis du har spørsmål, spør, jeg vil svare... Tablettene var alle russiske Nizhfarm, jeg sjekket utløpsdatoen med legen

Mephipristone tok 3 tabs på legen den 07/19/2013 klokka 17:00, fredstid 07/21/13 kl. 17:00 2 faner og etter 3 timer klokken 20:00 2 flere faner. Janine jeg drikker fra 07.23.13, ultralyd klarte 07.24.13

GJORT MER! KAPACITETER VAR AVSLUTTET TIL MER END ANNEN PROGRAMVARE! OG SELV ÅNENE Å ÅPNE, ANESTESI HJELP IKKE, DRUGSENE FRA DIARRHEA OG TOMASKET OGSÅ HAR HAVET ORGANER MED HALVET ORGANER, HAR FJERDET NOEN NOEN!

Hei, 27. august (tirsdag) kom til undersøkelsen på LCD-skjermen, bekreftet graviditeten på 4 uker, for meg var det umiddelbart klart at jeg ikke ville spare, jeg har en fantastisk, velkommen sonulka 4 år. Og det skjedde så at jeg tok opp en. medisinsk abort, som jeg ble enige om. På samme dag, i hennes nærvær, drakk jeg den første dosen av to tabletter. Etter 2 timer ble jeg lov til å gå hjem. Etter 29.08 (torsdag) kom jeg igjen, i hennes nærvær drog jeg 2 tabletter misoprostol... og så begynte det.
Underlivet begynte å trekke, lendene ble numme, jeg var veldig svimmel, svimmel, men oppkastet ikke, kunne ikke finne en komfortabel smertefri holdning. Da var det plutselig et ønske om å gå på toalettet, jeg rushed straks og satt allerede, jeg skjønte at blodet flød ut av meg og Som om noe hadde sprengt inn på toalettet. Jeg prøvde å se nærmere på hva det var, men jeg kunne ikke se noe. Etter 2 timer ga de meg ytterligere 2 resterende faner. magesmerter har blitt mer moderate. noen gang etter inspeksjonen la de meg hjem. I en taxi var jeg i forferdelig humør, jeg ønsket ikke å se noen.... i dag er det 31. august den 31. august (lørdag) da jeg ikke har noen klumper, har jeg nok pakninger i ca 4-5 timer på jobb, men magen drar fortsatt ned, ikke smertefull som vanlig under menstruasjon. Selvfølgelig var det moralsk vanskelig for meg å sitte og vente når alt dør i deg og kommer ut, er uutholdelig, gråt! Jeg er veldig bekymret for at noe fortsatt er i meg, og jeg må rengjøre med en curette, det gir meg ikke fred. Selv om jeg føler meg normalt, er det ingen temperatur. På ultralydet er jeg bare 12.09, jeg kan ikke vente når den etterlengtede vil bli sagt til meg: "du har det bra!"

Hei, jeg gjorde det tidlig i august, jeg tok alle forberedelsene i henhold til ordningen gitt av legen. Først var det ingen utslipp, jeg begynte å tvile på om alt var fint med meg, etter å ha tatt de siste pillene, begynte smerte i underlivet som arbeidskraft, det varer 3 timer, en hvit-gul clot kom ut, smerten forsvant, menstruasjonen varte 5-6 dager, gikk til ultralydet i 10 dager, de sa alt er bra det er ingen graviditet. Nå har perioden begynt, og det er allerede 13 dager. Skal det være så eller noe galt med meg?

Kjære jenter, kvinner, før du velger en metode for abort, om nødvendig, tenk nøye. Jeg ble tilbudt en medisinsk avbrudd, og jeg ble enige om at jeg tok alt som det burde være under tilsyn av lederen av poliklinikkavdelingen, etter å ha tatt den siste pillen, som det skulle være, kramper begynte, men flere blodpropper kom ut og det var alt. Det var svake kaffetilførsler, men veldig skarpt og giftig plaget meg hele tiden, var syk. Etter to uker kom jeg, som forventet, ble jeg undersøkt og straks sendt til en ultralyd, viste det seg at foster egg fortsetter å vokse og nådd 6, 5 uker, og embryoer frosne og ble ikke visualisert, som et resultat: Jeg har dobbelt stress, kirurgisk inngrep, betennelse er foreskrevet. Stopp og vei alle fordeler og ulemper. Og Gud, redd våre sjeler og red oss ​​fra denne synden.

Jenter, før du går til dette trinnet, tenk 1000 ganger. I en alder av 19 fødte jeg tvillinger, amme barna mine til 8 måneder for å lære at jeg var gravid. Hva er barna her, instituttet, og så er en haug med dem. Selv om jeg ærlig vil si at jeg ikke ville ha det, overtalte mannen min, det var veldig overbevisende. Eldre og smartere... under generell anestesi ved 6 uker for skraping. Jeg drømmer om at jeg faller inn i røret og finner meg selv i et lyst rom, men jeg er en gutt. Folk som er nær, alle vil ha min død... Jeg forstår ikke hva? Hva gjorde jeg med dem? De rive mine hender, ben, si noe, diskutere husarbeid, hvor mye blod er igjen... Det er så mye! Det gjør vondt mye, men jeg kan ikke skrike! Da blir det veldig enkelt og jeg ser meg selv fra siden, jeg kan passere gjennom veggene, henge på taket, en vakker himmel... Og stjernene... Og alt er svart, veldig svart, jeg er i et vakuum. Jeg henger mellom himmel og jord, jeg vet ikke hvor jeg er. Og jeg bryr meg ikke. Jeg trenger ikke disse menneskene, denne verden. Light. Før lyset, gå til lyset. Nå finner jeg ut, hva er der på slutten av tunnelen. Min bestemor, som døde for 15 år siden, stopper meg. Snarere forstår jeg at det er hun, hun er som en sky, som damp... Hun sier at hvis jeg går over denne døren, vil jeg ikke komme tilbake... Hun fortalte meg hva som ligger foran og at jeg ikke vil bekymre meg for den andre aborten... jeg faller. Det blir veldig det er smertefullt og vanskelig å puste, som om ovnen var plassert på toppen og stemmen til pusten. Jeg samler alle kreftene, og jeg kan ikke... Lyden, som om ballongen blir oppblåst, blir lettere, jeg puster inn og åpner øynene, og en kvinne sitter på meg, sviktende. Etter å ha våknet opp i en menighet med en dropper forstår jeg at bare en delirium under anestesi ikke vil drømme. Jeg forlater veldig hardt. Utslippes bare neste dag. På gangen hørte jeg legen snakke med sykepleieren før han gikk rundt. Denne jenta, hvis hjerte har stoppet... Har stoppet! BRED... Alt gikk i oppfyllelse, med mannen hennes skilt, forlot abort (ingen drømmer), selv om jeg trodde at jeg ville gjøre alt som ville være mer enn dette, og han gjennomsyret tyggegummien med en geit. Vi forstod i lang tid, skilt lenge, men... Jeg beklager så langt, selv om han var en dunce, men jeg måtte føde... Han dro 2 gutter. Gift, fødte en annen. Hun satte spiral-ektopisk, skjær av røret og egget under operasjonen snapped, det andre røret med to kommisser og eggstokken rotet til livmoren og er ikke på riktig sted. De sa å blåse eggstokken og blåse eggstokken på plass... Generelt, ikke forvent barn. Jeg husker to aborter - jeg skammer meg, nei, da tenkte jeg på noe annet, selv om hjertet mitt ble skyllet med blod, men vi alle gjør feil. Si, dum? Nei, glad! Fantastisk mann, barn. Ja, fødsel er vanskelig - jeg vet alt, jeg har født tvillinger meg selv. Ett hode, den andre snudde seg og måtte rote, og den tredje prokosarili - krupnenky. Og etter alt dette, ja, jeg vil ha mer! Og hvis datteren? Jeg fører til alt, jeg vil ikke si at jeg direkte tror på Gud, men jeg gikk til kirken... Guys, jeg er 5 måneder gammel og jeg har tvillinger! og uten kirurgi... Og jeg forsto også en ting - Gud gir et barn, Gud gir et barn (jeg visste egentlig ikke). Tenk før du tar et skritt, som du definitivt vil angre på, et spørsmål om tid. Jeg ønsker deg alt det beste! Stor mamma. Elena. 34g.

God ettermiddag min historie er... gift for tredje gang... sønn fra det første ekteskapet, sønnen fra det andre ekteskapet, døde mannen etter 4 år 3 ganger gift.... ble gravid (som det viste seg en uke før bryllupet) da hun fant ut at det var blandede følelser og ønsket et barn og var redd for tredje gang ektemann... og plutselig en skilsmisse, og at alle barna er fra forskjellige dads, som om jeg var en oppfordrer... Vel, generelt, fortalte jeg mannen min at han ikke var klar for dette, selv om jeg så at vi fortsatt ikke gjorde barn. Generelt bestemte jeg meg for å få abort. Dessverre hadde jeg en opplevelse... gikk til resepsjonen etter at vi kom fra en bryllupsreise min plage begynte... 2 uker med analyse og alle de andre... som et resultat, tok de meg til MA nesten 9 uker... at jeg opplevde denne skrekken... det var bra at det ikke var noen hjemme og jeg kunne skrike, smerte var som under fødsel... og gikk som fødsel... først smør begynnelsen... så lider... da vannet gikk og bakterien kom ut... hvor det var allerede øyne og penner... så en placenta eller noe sånt... i timer 5 store blodpropper... som kjøtt... i dag 7 dager... smører og trekker magen. Jeg legger bakterien i en boks og begravet den i en kirkegård i graven til den andre døde ektefellen. selv om hun ikke kunne redde, men jeg tenker ikke engang på å gå på toalettet... så de gjorde med mannen sin. Nå hva jeg føler følelsesmessig utover ord.... tapet av det er trolig hos meg for alltid. Gud tilgi meg for en så stor synd.

Hei, jeg kan gi råd til det internasjonale kirurgisk senter. Det er veldig gode spesialister. Verifisert av erfaring.

Jeg selv vil aldri tilgi meg selv. Jeg gjorde 2 ganger MA. Depresjon er forferdelig. Nå, hva er sjansene mine for å bli gravid? Kanskje noen vet. Jenter forteller meg

Jeg ville ha en medisinsk abort. Jeg skriver og husker alt med en rystelse (Gud forbyr ingen. Jenter, hold hodene på skuldrene! Jeg har foreskrevet prevensjonsmidler til gynekologen slik at eggstokkene kan hvile (som legen sa). Men jeg bestemte meg for å ta vare på meg selv og begynte å drikke vitaminer. Jeg drakk, og til og med etter en abort, forferdelig stress (jeg kjøpte en kvinnelig vitaminkompleks "Lavita" på apoteket. Jeg ble rådet av en venn som drakk da hun hadde problemer med håret hennes, forferdelig falt ut. Generelt skjønte jeg at men vitaminer gjør arbeid underverk. Etter det første kurset Enja stål negler vokser svært raskt, håret lengre tid å bryte ned og bli sterkere.)) Jeg er veldig fornøyd med dem. Levd opp til mine forventninger.

Etter den samme aborten måtte jeg gjenopprette seg en stund. Du forstår hva slags stress det er for kroppen, det er ikke en dag eller to. Ja, stemningen var forferdelig, forferdelig apati. Legen min rådde meg til å drikke et kurs av hormoner, og Lavitas piller, et vitaminmineralkompleks, til ham, slik at kroppen gjenoppretter så snart som mulig etter dette. Etter en uke ble det merkbart bedre, det var krefter å gjøre i det minste noe, energi ble lagt til. Og den generelle tilstanden til kroppen har også blitt bedre.

Etter den samme aborten måtte jeg gjenopprette seg en stund. Du forstår hva slags stress det er for kroppen, det er ikke en dag eller to. Ja, stemningen var forferdelig, forferdelig apati. Legen min rådde meg til å drikke et kurs av hormoner, og Lavitas piller, et vitaminmineralkompleks, til ham, slik at kroppen gjenoppretter så snart som mulig etter dette. Etter en uke ble det merkbart bedre, det var krefter å gjøre i det minste noe, energi ble lagt til. Og den generelle tilstanden til kroppen har også blitt bedre.

Hei! Fortell meg 29 legen har drukket tre piller. Legen sa at i dag vil jeg bli bedt om å gjøre alt godt, bare min underliv gjør vondt og det er vondt! Er det mulig at pillene bare ikke vil fungere?

Jeg drakk 10 ginstryl tabletter i 8-9 uker. Blodet gikk neste dag. Hun endret seg om en abort. Sykehuset sa en plasentalavbrudd på 3,5 cm, 2 uker prokapali, i følge resultatet av en frigjøring på 1,6 cm. Hva er sannsynligheten for å ha en sunn baby?

Hei alle sammen! Jeg bestemte meg også for å skrive en anmeldelse om MA, fordi jeg tror at dette emnet er av interesse for mange. Det skjedde for meg at jeg var på jobb i et annet land med mannen min og ikke kunne redde graviditeten. Da vi så to striper på prøve, tenkte de ikke lenge og bestemte oss for at vi ikke hadde råd til det ennå. Selv etter det lider jeg fortsatt og bekymret for en uke, på jakt etter en vei ut, men jeg fant ikke noe annet enn å ha abort. De valgte MA som den sikreste av alle. Vi kjøpte billetter, legen ga meg nøyaktige instruksjoner og jeg tok den første pillen tirsdag kveld klokken 9.20. Jeg måtte ta de neste fire på akkurat 48 timer. Den første pillen forårsaket ingen alvorlig reaksjon, men smerten begynte som i begynnelsen av menstruasjonen. det kokte i tarmene, ble avføringen flytende, jeg har alltid den før starten av M. Etter to dager på samme tid begynte jeg å drikke de resterende 4 tabletter med et intervall på 10 minutter. Etter at de sovnet i kort tid. Omtrent en time senere begynte jeg. rosa blod, i små mengder. Tre turer til toalettet, men ikke mye. Da sovnet jeg og våknet akkurat om morgenen med et oppkast i toalettet. Jeg vomited dårlig og samtidig følte jeg at noe hadde kommet ut av meg. Jeg så i pakningen var noe som et kjøtt eller en blodpropp i mørk farge. Vi ventet litt mer. Det samme skjedde igjen, og jeg trodde det var alt. Kom og sovnet rolig. Men jeg følte at jeg hadde begynt å bløde kraftig og til og med følte hvordan det gikk utover pakningen. Siden jeg var utmattet og sliten, spurte jeg mannen min om å se og hun sovnet. Plutselig klokken fire våknet jeg med en følelse av å måtte bruke toalettet og reiste seg. Hun var veldig svak og prøvde å vekke mannen sin. Jeg mislyktes, tiden var kort. Jeg reiste meg opp på veggen og bestemte seg for å gå på toalettet meg selv, men det var en dårlig ide. Det var bare 5 meter avstand til toalettet, men jeg kunne ikke overvinne det og kollapste rett ved døren, og mange blodpropper sprang ut av meg. Hele gulvet var dekket av blod og jeg var veldig hysterisk. Så våknet mannen min, han reiste meg opp på toalettet, og jeg begynte å gråte. Jeg var veldig redd, jeg trodde at pillene hadde en sterkere effekt og sannsynligvis var livmoren min revet. Hun ringte til legen min, hun foreskrev medisiner for å stoppe blødningen og lurte meg. Jeg var helt redd for døden. Da mannen min førte meg tilbake etter at hele kroppen min hadde vondt, og jeg følte at jeg forlot den siste kraften. Jeg ba til Allah for tilgivelse og ba om ikke å ta livet mitt så tidlig. Hun sa at hun ønsket å se barna mine, så mye mer å gjøre. Jeg var redd for å sovne og tenkte at jeg ville dø. Det var nødvendig å ringe en ambulanse, jeg fortalte mannen min at han ville ringe en ambulanse og han ville miste sinnet. Han satt og så på meg tomt. I disse øyeblikk hatet jeg ham. Jeg sovnet, blodet var også rikelig, hele sengen min var dekket av blod, også klær. Om morgenen sendte jeg ham til apoteket for medisiner og ventet. Han ble gitt Ditsinon - for å stoppe blødningen og jeg begynte å ta. På dagen før lunsj hadde jeg 4 pakninger skitten før lunsj, og etter at jeg byttet dem med bleier, da det var lite bruk fra pakningene. Den andre dagen var roligere, min appetitt startet og jeg begynte å komme seg. Så mye søt. I dag er den tredje dagen, og jeg håper det blir den siste dagen jeg ligger i sengen. Det var slik jeg hadde alt.

Dessverre kom jeg også for å lage ma. Jeg hadde en frossen graviditet på 4-5 uker. Jeg lærte om det nesten på niende. Den første ultralydet ble gjort i 5 uker. Jeg ble fortalt at alt var fint, det var ingen komplikasjoner. Så på 8 uker gikk jeg igjen og hørte en forferdelig diagnose av savnet abort. Selvfølgelig trodde jeg ikke det og gikk for å gjøre en annen ultralyd med andre leger (diagnosen ble bekreftet. Jeg dro til en god betalt klinikk, og de tilbød å gjøre det med meg. Jeg var enig fordi jeg ikke hadde født ennå, men som legen min fortalte meg at det ikke er tilrådelig å skrape. Jeg kan si at det var ok. Smerten var tolerabel, selvfølgelig var det mye utslipp, men da egget av egg kom ut, følte jeg meg så lett i magen min.

Veldig bekymret etter mor, moralsk vanskelig. Sjel gjør vondt. Jeg beklager å ha gjort det, jeg vet ikke om jeg kan glemme og tilgi meg selv. Herlige jenter, kvinner, hvis du er tvilsom om du skal forlate barnet eller ikke, ikke engang tenke på det! La. Ikke tenk på problemene som forhindrer babyens utseende. I mitt tilfelle var barnet unødvendig for min far, og jeg begikk denne forferdelige handlingen på følelser. Jeg tenkte på hvordan jeg ville være den eneste til å heve en baby og skamme seg over å "bringe" det til sine foreldre. Men bare nå forstår jeg at eventuelle hindringer kan overvinnes så lenge babyen er i live og vel. Igjen, hold graviditeten din, jeg er sikker på at du ikke vil angre på det... Jeg håper virkelig at etter å ha lest min anmeldelse, fortsetter en persons liv. All helse.

Velkommen! Dessverre fant jeg meg selv i samme situasjon som deg (Vennligst fortell oss hvordan ditt fremtidige liv viste seg?

Hei Julia! Fortell oss hvordan du bor og hva du føler så mye etter MA?

Jeg vil dele en positiv opplevelse i det vanskelige valget for kvinner i tilfelle av medisinsk abort. Anmeldelser av Moskva klinikker som utfører denne prosedyren bidro til å gjøre det riktige valget. Jeg registrerte meg for Women's Health Center i Kutuzovsky, jeg fikk en lege Bezuk Laura Valentinovna. Hun forklarte taktfullt alt som ville skje, gjorde en ultralyd for å bekrefte graviditetsalderen (6 uker) og utelukke kontraindikasjoner. Vi valgte stoffet, i mitt tilfelle det er laget i Frankrike, men det er russiske piller, det er deg som bestemmer hva du skal ta. Ta deg tid til å rehabilitere etter en abort, som utføres i dette senteret. Det er så viktig at alt går uten konsekvenser og kan da bli gravid og føde et barn. Generelt var jeg fornøyd med legen og resultatet. Jeg anbefaler alle å se etter en anstendig klinikk. Lykke til!

Jeg gjorde MA et sted for et år siden, jeg husker ikke hvordan jeg så pillene. Jeg husker bare at etter den siste pillen var det rikelige perioder (jeg endret 3 maxi pads i en time) Magen min ble litt dratt, og da bestemte jeg meg for å gå inn i dusjen og et stykke hvitt blodig falt ut av meg Jeg skjønte straks at det var et embryo. Da jeg så, gråt jeg veldig veldig, jeg gråt, det var moralsk vanskelig å se. Men alt dette passerte etter 2 dager. Jeg hadde 4-5 ukers tid. Han skriver at smertene er helvete Jeg hadde ingen smerte, litt rygg og mage trukket og alt, og fortsatt litt kvalm og alt. Jeg var mer redd s, etter å ha lest på internett og venter med gru alle opisannogo.Schitayu at mange er skremt lett.