logo

Medisinsk abort. anmeldelser

Totalt antall meldinger: 4187

06.24.2015, Tanya
Skrev den første meldingen om natten.
I dag gikk jeg til telleren.uzi, det er ikke fosteregg, det er ingen zgags også. Men i livmoren er det mer væske-blod. Ozdistka sa at esche uke en leppe. Esche tid på kontrollen Uzd en uke.

06/24/2015, Elvira
Hei, herlige kvinner! Jeg er 40 år gammel, ingen mann, jeg har en voksen datter. Da jeg fant ut at jeg var gravid, bestemte jeg meg for å gjøre en medisinsk abort, for nå synes det å være den mest moderne og trygge måten å si opp en graviditet. Begrepet var 5 uker. Det var på tvers av alt, i mange smerter, sammenføyninger, etc. Jeg personlig hadde det ikke. Jeg kom til klinikken, legen ga Mifepristone 1 tablett, men jeg ba om 3! Siden jeg leste at du trenger nøyaktig 3 tabletter. Legen sa at effekten var fra en pille, det fra tre til det samme, men jeg insisterte på tre. Mifepriston forårsaker ikke perioder, det blokkerer graviditetshormonet. Generelt drakk jeg, det var ingen følelse. Etter en og en halv dag absorberte jeg 2 tabletter Misoprostol. Den sterkeste feberen begynte, og i en time begynte menstruasjonsperioder, uten sammentrekninger, smerter, litt trukket underlivet og liten smerte. Det var mye blod, med blodpropper. Det varede alle 6 dager, men de siste 2 dagene er svært moderate. I går kom jeg til ultralydkontrollen, det viste seg at føtalegget kom ut, men stengene forblir litt. Legen ga 2 flere Misoprostol, absorbert, men det er ikke sterkt blod, det går litt ut. Legen sier at med utmattet utslipp kan livmoren klare seg. Her håper jeg, jeg virkelig ikke vil gå til et vakuum. Jenter, kanskje det var noen? Del vær så snill! Jeg ville være takknemlig!

06.27.2015 marina
Jeg er 40. Jeg har drukket i dag med den andre fasen av fredsflyvningen. Nattleggingen er nok i en halv time. Var det noen andre? Og du har blitt foreskrevet andre medisiner, for eksempel acetyl.salits.k-ty.

06.24.2015, Valentina Vasilievna
Elvira, virkelig ordningen med 3 tabletter er mer pålitelig. 1-pilleordningen ble opprinnelig foreslått av WHO for bruk i tredjelandslandene med høy andel av fattigdom for å redusere antall ulovlige aborter, da mifepriston ikke er billig. Resultatene av europeiske kliniske komparative studier viser større risiko for svikt ved bruk av mifepriston i en dose på 1 tablett (200 mg). Ordningen med 1 tablett mifepriston ble registrert i Russland, til tross for at det ikke ble gjennomført kliniske forsøk i vårt land, men data fra kinesiske studier ble brukt. Ifølge de offisielle dataene fra Helsedepartementet i Russland, er systemets effektivitet ved bruk av 1 tablett (200 mg) ca. 77%, men reduserer den totale kostnaden ved prosedyren for medisinsk abort. Ordningen med 3 tabletter er 97-98% effektiv. Enten det er verdt litt penger, sparer risikoen for ineffektivitet og etterfølgende curettage, bør hver kvinne bestemme seg individuelt.

06.24.2015, Tanya
Tanya, 29 år, 2 barn
Hallo
Ifølge hennes vitnesbyrd gikk hun for en medisinsk abort. Uzd viste 3-4 n.b.
På legen Vipila 3, fanen 8.06, etter en dag for å begynne å smøre. Staten var normal. 10.06 Vipila 2 t.mirlyuta, begynte å smette litt etter 7 timer. Jeg ringte til legen, hun hadde allerede fortalt å komme i morgen for dobbelt 2 tabletter av fred, fordi jeg trodde at jeg ville klare to. Etter 2, etter at fred ble vedtatt den 11.06, begynte han å trekke smerten, det var lettere for smerten enn med M. Vidileniya gikk men ikke så rikelig. PJ viillo 14.06. Embryo så, ser ut som en seahorse og øynepunkter blir sett. Zgustov, som sådan, slo ikke, fortsatt modereringen av vydileniya går, i morgen på ultralydet. Jeg vil abonnere etter. Beklager for feil, jeg skriver fra telefonen.

06/23/2015, Pretty Woman
Jeg er 40 år gammel, med en forsinkelse på 5 dager viste testen 2 strips, to voksne barn, en bedrift. Jeg kan ikke føde. Besluttet å medabort. Legen klokken en på ettermiddagen ga 200 gr. 1 tablet penkraftona., Ikke følt noe. Etter 36 timer bestilte jeg å ta 1 tablett misoprostol, etter tre timer en annen 1 tablett misoprostol.
Jeg skriver fordi på internett er det forferdelig at det er skrevet om en medabort, et blodsjø, nesten en kamp. Misoprostol så om natten, hun var redd villig, så hun gikk til sengs, tenkte at hvis utslipp og smerte begynte, vil jeg våkne opp. Den første tabellen drakk klokken 12 om natten, den andre klokka 3, setter vekkerklokket klokken tre, våkner tungen og sover. Utløpet var veldig skarpt, moderat smerte. Om morgenen ringte jeg legen, i henhold til instruksjonene, måtte jeg drikke et annet bord av misoprostol kl 12.00. Legen sa om det befruktede egget kommer ut, ikke drikk.
Jeg løp inn i en hysterisk lege, jeg fikk en halv av pakningen, sa hun klokken 9 om morgenen for å drikke misoprostol, så klokken 10 om morgenen et annet bord av misoprostol. Jeg drakk, lå, hvilte, utslipp og smerte er veldig moderat. I løpet av dagen kom en liten gul slime. Jeg var helt sikker på at honningabort mislyktes, og jeg ønsket å gå til vakuumet. Mine bryster vondt, jeg følte meg skyldig. Legen beroliget, hun sa at alt var bra. Jeg trodde ikke. På stien. dagen gikk til ultralydet, etter 36 timer i den første tabellen. Misoprostol, på uzi livmor er ren.
Og det er lite utslipp, og det er ingen smerte, så alt er individuelt!

06/21/2015, Svetlana
Hei jenter, jeg vil ikke fortelle historien min, jeg er 22, jeg har ikke barn ennå, i to års planer, jeg ble gravid, gjorde to tester, var positive. Selvfølgelig gikk jeg til legens sted og prøvde å frata meg, men jeg bestemte meg for å riste, men mannen min bestemte at det ikke var muligheter, hardt, men ellers ingenting. Jeg passerte alle tester, den 19. juni 1515 drakk jeg en pille av Mifepristone med legen. På den første dagen var det bare hjertesorg og ville tårer, og vel 20 begynte om kvelden, blodet strømmer litt og underlivet var veldig smertefullt og ga tilbake og ben Under menstruasjonen våknet jeg tre ganger om natten, det var veldig smertefullt, jeg så noshpu, fordi ingenting kunne gjøres lenger, en dag dro jeg to tabletter Misoprostol, 10 timer har gått, og jeg har ikke mye blod, jeg kan si nesten helt Nei, det var en slags liten blodpropp, men jeg tror det er for lite for en frukt, jeg har 2-3 Gödel og zhmvot og smerter i ryggen og veldig gi. fra hvem det var likt, avmeld jentene. Jeg har opplevd, jeg har aldri gjort abort med kirurgiske inngrep og et vakuum, det var også et medikament (omtrent 4 år siden), men det var ikke så smertefullt og blodet flød og det var blodpropper, men nå forstår jeg ingenting.

05/22/2015, Maria
God dag til alle! I dag klokken 05.22.15 klarte jeg om morgenen at resultatet var positivt. Jeg vil ikke ha et andre barn, eller heller begge med min mann vil ikke ha det. Før det var abort, men vakuum dem. Nå vil jeg bestemme meg for en nettbrett. Snart går jeg til legen. Jeg kjente ikke denne prosedyren før jeg kom til dette forumet (jeg åpnet den første jeg fikk, og så vellykket), forsto jeg at dette ville skje hjemme. Jeg vet hva et vakuum er. Av en eller annen grunn, etter det, jeg psykologisk lider da 8-9 måneder. Jeg har ikke noe ønske eller en tiltrekning for mannen min i det hele tatt. Bare frykten av noe slag og absolutt ingenting, og uansett hvordan jeg føler det. Dette er veldig deprimerende. Tanke på den kommende natten helt opp til avsky. Derfor vil jeg prøve piller. La det passere som en måned. la oss gå Kanskje etter denne metoden vil ikke være de forferdelige. ubehagelig og med en sterk avsky av følelser.

05.25.2015, Valentine Vasilievna
Om forskjellen mellom narkotikaabort med curettage og vakuum aspirasjon beskrevet i detalj her www.mifegin.ru

05/23/2015, Mira er 27 år gammel
Og etter stoffet vil du også bli moralsk undertrykt i nøyaktig 9 måneder. Hva er forskjellen hva slags abort: vakuum, piller, kirurgisk. Prosedyren er forskjellig, men meningen er den samme. Kort sagt, la babykit. Spesielt siden du er gift.

Tabletter for medisinsk abort Mifepristone - vurderinger

Negative vurderinger

Fordeler: Høy effektivitet

Ulemper: Pris, alvorlig smerte, konsekvenser

Med det hadde jeg en medisinsk abort på klinikken. Jeg anbefaler ikke å drikke piller selv, det er farlig.

Legemidlet kan brukes opptil 12 uker. Jeg kjøpte stoffet selv, det kom ut veldig dyrt. For å avslutte en graviditet, en gang drikke 600 mg, 3 tabletter på 200 mg. For omtrent en dag følte jeg ikke noe i det hele tatt, men var i klinikken. Men så om kvelden følte jeg meg veldig dårlig. Smerten var helvete, akkurat som en kniv ble kuttet innvendig, vridd, ble det veldig kvalm. Det var alvorlig oppkast, da diaré, og rommet sprang i øynene mine. Jeg ble hevdet så godt de kunne, etter omtrent fire timer passerte den. Av en eller annen grunn stanset det bare bratt, og etter en time eller to begynte hun å føle seg helt normal.

Etter 36 timer er en annen pille gitt til deg, men dette er allerede Misoprostol, slik at det beslaglagte materialet slippes ut. Mine utslipp var veldig rikelig, det var allerede litt skummelt, men det viste seg å være bare smertefritt. Umiddelbart er ultralyd ikke gjort, bare ti dager senere. Da sa legen at alt var bra.

Bare her har stoffet mange bivirkninger. Til tross for at abort selv var vellykket, hadde jeg senere alvorlig betennelse i livmoren, som måtte behandles i lang tid. Et halvt år generelt var det ingen menstruasjon, og da de begynte, var de veldig smertefulle, den store og store utslippet pågikk i lang tid. Syklusen gikk alltid vill, hormoner begynte å ri. Da oppdaget han en ovariecyst. Og nå, selv om de ikke offisielt skriver hvor som helst dette er en konsekvens av en medisinsk abort, er dette faktisk så - min nye gynekolog viste seg å være fornuftig, forklart at stoffet var populært, men langt fra trygt, så jeg ville ikke gi ham et pluss.

på ingen måte

Jenter kjøper ikke disse pillene. En bit av livet er ikke tapt!

og etter å ha mottatt Mifepriston, gav jeg nesten ikke min sjel til Gud. Jeg beklagte alt i verden i det øyeblikket. Det var så ille for meg at det var lettere å få barn, nå lovet jeg meg selv å akseptere noe slikt i fremtiden. Selv om det lett tolereres av mange.

Hun gjorde 2 forstyrrelser av Mifepristone fra "uønsket" ber-ti (under tilsyn av en lege): i 2009 og 2010 - som følge av at de etterfølgende "ønsket" graviditetene i 2011 og 2012 endte med en frossen graviditet. Og samtidig som det var en avbrudd. Nå kan jeg ikke bli gravid i det hele tatt, endometriose har startet, jeg går til leger, bruker penger på endeløse medisiner, ultralyd, konsultasjoner. Og graviditet er blitt en drøm! Så, søte jenter, gjør ikke de samme feilene - hvis Gud ga Lyalka - så er det så. La det vokse, la))

Jeg vet ikke hvem som sier at det er lettere kirurgisk abort, men for å se det føtalte døde egget må ha bemerkelsesverdig mental selvbeherskelse. Så først. Hun vendte seg til Medial klinikken i Pavlovsky Posad, Moskva-regionen, legen leverte 5-6 uker, bestod testene og gikk. Etter å ha tatt Pencrofton 200 mg etter 24 timer begynte begynnelsen på pølsen og en daub dukket opp. Neste dag var jeg hjemme, som foreskrevet av legen og jeg fikk 400 mg Misoprostol, legen ga henne telefonen. En halv time senere, begynnelsen av så mye pølse, knuste jeg nesten ikke eik, oppkast, diaré og forferdelige smerter som under fødsel i slutten. Så 4 timer tok legen ikke telefonen, bare slått den av, hvorfor bry deg selv, pengene ble betalt. Etter 5 timer falt egget ut, det er her testen er. Du kan bli gal når du ser den. Etter 7 timer ble det lettere, men blodet strømmet tungt, legen svarte ikke, motet.

Samlet inntrykk: FAT MINUS!

Hei, jeg vil fortelle historien min. Jeg satte den frosne på 6 uker, og legen informerte om medisinsk abort. I tillegg drakk vi tre tabletter av mifepriston klokken 12.00, og jeg venter. ingenting skjedde. ingen blødning startet. et sted torsdag kveld begynte den brune utladningen. På fredag ​​drokk jeg 2 tabletter med fred, etter en time begynte smerten i underlivet og mesothelixene gikk. i begynnelsen var smertene tålelige, og da begynte det utrolige uforståelige, jeg trodde virkelig at jeg skulle dø av smerte, jeg vomited, jeg klatret på veggen, hodet mitt begynte å vondt, jeg rystet, så kom det befruktede egget ut av meg, og jeg gikk bare månedlig, sååå rikelig. og til slutt led jeg nesten 9 timer. da ble smertene opphørt, takk Gud. Slik, min abort. Og fienden ønsker ikke det.

Det er høyst sannsynlig at ikke alle saldoer kommer ut.

Jeg vil dele min erfaring, kanskje noen han vil bidra til å ta den riktige beslutningen. I den femte uka av svangerskapet bestemte jeg meg for å få medisinsk abort, jeg var overbevist om at dette var den mest gunstige metoden, og ingenting kunne vært lettere. Etter at pillene gikk blod, fikk stykkene, det befruktede egget kom ut. Blodet rikelig 6 dager, så mindre, da daub. Etter 10 dager ble en ultralydsskanning gjort, det viste rester ved utløpet av livmoren. De ga en annen 2 tabletter, angivelig blødningen vil øke, og rester vil komme ut. Rikelig blod har gått, men blødningen er igjen. Den neste ultralydet viste små gjenstander ved utgangen, de sa til å gå opp til menstruasjon (etter 2 uker), alt kommer ut med dem. Menstruasjonen begynte i tide, veldig rikelig, etter 5 dager ble blødningen redusert, men avsluttet ikke. Og så viste en ultralyd at enda større rester i livmoren, som allerede hadde begynt å vokse, og en endometrisk polyp dannet, fra å ta piller og hormonforstyrrelser, dannet en stor cyste på eggstokkene.

Situasjonen var allerede forsømt, og i tillegg til det, kan ingenting ryddes. I går gjorde de hysteroskopi, det er som å skrape bare med et kamera som er zadavat i livmoren. Operasjonen er utført under generell anestesi. De trakk ut mange flere rester og klumper, og i tillegg begynte polypper som ikke var forbundet med graviditet å bygge opp fra hormonsvikt. Generelt brukte jeg mye penger, nerver, bortskjemt helsen min, men for tiden venter jeg på minst noen positive resultater på utvinning. Jeg anbefaler ikke disse pillene, med dem er ikke alt så enkelt som de skriver og forteller, alt avhenger av hverandre på organismen. Lær bedre om andre måter, for eksempel vakuum. Og hvis noen allerede har tatt pillene, og blødningen ikke har stoppet etter 10 dager, må du raskt konsultere flere leger, og gå til sykehuset eller skrape eller samle vakuum.

Helhetsinntrykk: En veldig stor risiko, jeg ødela min helse selv

Neutrale vurderinger

Fordeler: Abort uten kirurgi, ingen curettage

Ulemper: smertefull prosess

Jeg vil ikke lese moral, men det skjer at abort er nødvendig, det er ingen måte å forlate barnet. Jeg gjorde i medisinske senter, ved hjelp av tabletter "Mifepriston". Men dette er bare mulig i opptil 6 uker, så vanlig curettage. Hun ga 6500 rubler. Hun klarte ærlig testerne, legen snakket, forklarte hvordan prosedyren vil fortsette. Hun tok den første pillen på kontoret hennes, og hun ga den andre med henne. Neste morgen drakk jeg det, og så begynte prosessen. Ærlig talt, forventer jeg ikke at krampene blir så smertefulle som ekte sammentrekninger. For å muffe smerten, rådde legen parallelt for å ta "No-silo". Hun er ikke mye numbed. Blødning startet, clots kom ut, men jeg merket ikke noe "sånn" som vanlig menstruasjon, bare mer rikelig utslipp. Blodige dager 7, da dro jeg til kontrollen ultralyd, frukten kom ut helt. Syklusen gjenvunnet raskt. Av en eller annen årsak forbød ultralydslegen i lang tid at jeg ikke kunne bli gitt med piller etter en keisersnitt), men gynekologen vet bedre, tror jeg. Mifepriston har bivirkninger, fosteret kan ikke fullstendig gå ut, og det må være kirurgisk fjernet, men jeg har ikke opplevd det selv. Hvis vi kaster bort moralen, er en slik metode bedre og mer gunstig enn en abort.

Jeg er 20 og graviditetsalder 3-4 uker.. første graviditet. Jeg kan ikke bestemme meg for å drikke eller ikke drikke og forlate babyen. veldig hardt! i tillegg syke eggstokkene og jeg er redd for at jeg i fremtiden ikke vil bli gravid eller det kommer problemer i prosessen

ikke så fint

ikke gjør det i det hele tatt

Som en dårlig situasjon skjedde i mitt liv der jeg lyttet til foreldrene mine, ville jeg ønske jeg ikke gjorde det. Da jeg studerte ved instituttet i fjerde år, hadde jeg en ung mann som jeg elsket og fortsatt elsker (vi har vært gift i 7 år), og jeg ble gravid, men foreldrene min insisterte på abort, og deretter tok seg til medisinsk abort. Jeg kan ikke si noe bra, men jeg er heller ikke dårlig heller (unntatt forstyrrelser generelt.) Du drikker en pille, og etter en viss tid begynner bare blødningen og alt går. Velvære er ikke det beste, men fortsatt. Jeg tror i de tidlige stadiene den sikreste måten. Senere ble vi gift og født en baby som er 6 år gammel, og vi er fortsatt angre på det.

Samlet inntrykk: Ikke så hyggelig og hyggelig.

Hallo Jeg har en savnet abort på 6 uker. drakk hos leger 3 tabletter mifepriston om morgenen. ved kvelden svakhet. magesmerter. og deretter oppstod oppkast til opptil 15 ganger. kunne ikke spise eller drikke noe. Kaster opp til neste kveld. sette opp en cerubal, litt dryppet om natten kunne hun ikke ligge. verken sitte. eller sove. lett om morgenen. drakk følgende tabletter mirolut. en time senere begynte hun å bløde i blodpropper og ble syk i underlivet. kom ut svangerskapet egg. i begge hardt lidte. lese anmeldelser. litt lettere å bære uansett, når du vet hvordan kroppen kan reagere. Gynekologen sa ikke mye om bivirkningene.

Jeg hadde en periode på 5 uker, frukten vokste ikke, de utnevnte en annen trille, det samme. Jeg måtte ta 3 tabletter med mifepriston (ingen endringer), etter 36 timer 2 tabletter med fred, etter 3 timer, en annen 2 tabletter med fred (foreskrevet og foreskrevet av en lege). Ubehagelig blødning, en liten belastning i underlivet. Etter to dager viste tråden at alt var rent Det er ubehagelig ikke så fysisk, men moralsk, men hva å gjøre, en slik situasjon.

Abort uten kirurgi

Ikke veldig høy kvalitet

Dette stoffet ble tilbudt meg av gynekologen selv, siden jeg nektet å gjøre operasjonen. Ærlig talt trodde jeg at jeg skulle dø av smerte, men sannsynligvis har alle legemidler en slik effekt. Alt gikk bra. Etter aborten gikk det også 2 måneder, men den tredje måneden var det et problem, hver dag jeg begynte å bløde, vel, jeg løp til legen med et mål, og hun sa: "Dette er normalt, kroppen har ikke gjenopprettet," bestilte hun noen piller med Injiser og sendt hjem til behandling. Kort sagt, sorgen hapnula med alle disse tingene mye, (pluss også harmoniske cyster dukket opp). Det ville trolig være bedre å føde.

Samlet inntrykk: "Velvet abort"

tryggere enn kirurgi

Abort er minus

Min venn brukte disse pillene tidlig. Jeg var selv tilstede da hun begynte å bløde. Synet er absolutt ikke hyggelig. Omtrent alt er som under menstruasjon, bare mye mer blod og kjøttstykker kommer ut. Og mens du tar disse pillene, bør du ikke gå ut av huset, for alt kan starte når som helst. Etter det ble kjæresten min gravid etter 5 måneder og fødte en sunn jente. Så hvilken type pille er bedre enn en mini abort.

Helhetsinntrykk: nøytral

Positive anmeldelser

Jeg har 2 barn og 3 vi kan ikke gjøre det. Besluttet på Mifepriston. Jeg drakk den første pillen - det var ingen effekt. Etter den andre blødningen begynte med blodpropper. Legemidlet hjalp meg.

Da jeg brukte stoffet Mifepristone, var graviditeten 3 uker. Selvfølgelig - alt dette er forferdelig, men jeg hadde ikke noe annet valg. Hvis situasjonen var annerledes, ville jeg aldri gjøre det. Men dessverre. Som et stoff for medisinsk abort - Mifepriston virker normalt. Jeg hadde ingen bivirkninger. Alt gikk bra. Bare å drikke piller i intet tilfelle. Dette er veldig farlig på grunn av uforutsette effekter. Bare i nærvær av lege og på sykehus.

Fordeler: bidrar til å avslutte graviditeten

Ulemper: kvalme. smerte

Mifepristone er ikke så lett å finne på apotek, jeg måtte bestille. Legemidlet er foreskrevet for honning. abort i en kort periode, opptil ca 6 uker. Ikke spis før du tar. Jeg drakk 3 stykker på en gang. Noen starter med en gang, men jeg hadde ikke dem og misoprostol måtte tas. Bivirkninger var - smerte i underlivet, litt kvalme og svimmel. Hele perioden med å ta stoffet, jeg var under oppsyn av en lege, den 6. utløpsdagen var det ikke lenger. Så gjorde hun en ultralydstudie, passerte hormoneltester, graviditeten ble fullstendig avbrutt. det var ingen konsekvenser. Jeg var fornøyd med resepsjonen, men prisen er veldig høy.

Ulemper: Ikke egnet for alle

Disse pillene ble tatt av kjæresten min for å løse problemet med en uønsket graviditet. Hun hadde allerede to døtre, og da fløy det igjen. Hun kunne ikke føde på grunn av hennes dårlige helse. Hun gikk på LCD-skjermen, passerte testene, gjennomgikk en ultralydsskanning og gynekologen utstedte Mifepriston. Hun tok den første pillen i nærvær av en lege, og resten hjemme. Fra hennes ord vet jeg at alt gikk bra, smertefritt, det var heller ingen bivirkninger heller. Generelt er Mifepriston et godt alternativ til kirurgi, men det bør tas etter konsultasjon med en gynekolog for ikke å skade din kjære.

Første gang jeg så Mifepriston i 2008, fikk magen min vondt, tenkte jeg ville dø, blodet gikk i omtrent 45 dager og kostet meg 18 tusen.

i 2010 drakk jeg igjen, alt gikk som vanlig. dager, om bare litt syk mage. INGENTING. Og det kostet 5000 totalt)))

etter 36 timer er det viktigste å ta 2 tabletter, som legen vil gi med ham og etter 3 timer, drikk de samme tabletter som legen har gitt, og alt går bra med deg.

Ikke vær redd, men 100% garanterer neste befruktning)))

Og her er min anmeldelse: i en kort graviditetsperiode (3 uker) var det nødvendig å ha abort på grunn av sterke røntgenstråler. Legen rådde, "som sin datter", for å ta mifepriston. Ved doktorsavtalen ga de den første pillen, som de tok med den, og den andre etter 2 dager. Etter å ha tatt den andre pillen av stoffet, forventet jeg vill smerte, tung blødning, etc., men til slutt bare en blodpropp. Jeg var sjokkert - trenger jeg virkelig operasjon? På den fastsatte tiden rapporterte ingen ulykker til ultralydet. Herlige damer, selvfølgelig, vil at disse ubehagelige øyeblikkene var så lite som mulig. Vi vil være lykkelige.

I 3-4 ukers graviditet drakk jeg tre piller av mifepriston på en gang. Litt kvalmt. Etter 36 timer drakk jeg to fredstabletter (nizoprostol), dro ned i underlivet, og blodutslipp gikk. To timer senere drakk jeg to fredstabletter, og så begynte det hele: blodpropper. Jeg var veldig bekymret for at det ville være veldig smertefullt. Jeg hørte at noen har smertefulle perioder, det vil være veldig smertefullt nesten som sammentrekninger, men ingenting som meg og mine perioder har vært smertefullt, selv noshpu måtte ikke drikke. Etter 14 dager, gikk til ultralydet. Alt er bra. Som om ingenting hadde skjedd.

Jeg tok denne medisinen for abort.

Det er verdt å merke seg at perioden for denne type abort ikke skal overstige 42 dager (fra den første dagen i den siste menstruasjonen). Det er også viktig å utføre prosedyren bare under tilsyn av leger, bare etter en ultralydsskanning, som bekreftet fraværet av ektopisk graviditet.

Ifølge reglene bør disse legemidlene ikke selges i apoteker, og kun spesialister kan utnevne det. Men siden i vår tid kan du få alt, appellerer jeg til jentene å handle hensiktsmessig! Virkningen av stoffet på hver organisme er forskjellig, for alle er alt individ.

Mifepriston blokkerer reseptorene for graviditetshormon, progesteron. Som et resultat av sin handling slutter endometriet å støtte veksten av embryoet.

Det har vært fryktelige vurderinger på forumene om selve behandlingen av medisinsk abort, men det var ikke noe valg (for meg). Faktisk gikk alt ganske bra.

Begrepet var 3-4 uker ved ultralyd.

I begynnelsen av prosessen ble jeg gitt 2 tabletter Mifepristone i klinikken (1 drakk, 1 under tungen). Legen advarte om at i sjeldne tilfeller, etter å ha tatt dette legemidlet, kan det være en liten spotting, noe som ikke er et problem. Noen kan til og med ha full abort.

Disse to dagene, etter å ha tatt Mifepristone, var som om ingenting hadde skjedd. Ingen følelser. Ingen uvanlig tilstand. Hvis du ikke tenker på den moralske siden av sin handling.

Mifepriston Anmeldelser

Utgivelsesform: Tabletter

Tatyana (positiv anmeldelse)

Terminerer tidlig graviditet

Mifepristone er ikke så lett å finne på apotek, jeg måtte bestille. Legemidlet er foreskrevet for honning. abort i en kort periode, opptil ca 6 uker. Ikke spis før du tar. Jeg drakk 3 stykker på en gang. Noen starter med en gang, men jeg hadde ikke dem og misoprostol måtte tas. Bivirkninger var - smerte i underlivet, litt kvalme og svimmel. Hele perioden med å ta stoffet, jeg var under oppsyn av en lege, den 6. utløpsdagen var det ikke lenger. Så gjorde hun en ultralydstudie, passerte hormoneltester, graviditeten ble fullstendig avbrutt. det var ingen konsekvenser. Jeg var fornøyd med resepsjonen, men prisen er veldig høy.

Irina (positiv anmeldelse)

Om handlingen hørte fra ektemannens fetter

Min mann har mange slektninger. Og hans kusine, og hun er allerede en kvinne over 40 år. Gift 3 ganger. Ekteskapene la ikke opp, ifølge rykter, bare på grunn av fravær av barn. Og leger forbød henne å føde barn fordi hun hadde en svært alvorlig form for epilepsi. Men til tross for at det er umulig, ble hun gravid 3 ganger. Og alle 3 ganger ble hun avsluttet av en graviditet på sykehuset med Mifepristone. Ifølge hennes historier forårsaket han veldig stor blødning alle tre ganger, og alt kom ut veldig raskt og på en eller annen måte smertefritt. Dag observert, tok tester og utgitt. Hun er 40 og nå er hun gravid igjen, selv om det er umulig. Hun ville virkelig, selv om hun var klar til å legge hele svangerskapet på sykehuset og føde gjennom keisersnitt, men for 2 ultralyd viste fosteret mange feil. At selv om barnet skal informere og føde, vil han ikke overleve uten mamma. Og denne gangen ble hun også gitt dette stoffet før rengjøring. Og så, som i kvinners sykdommer, har hun aldri lidd, så vi kan konkludere med at stoffet er godt tolerert og ikke forårsaker sidesykdommer og andre ting.

True (negativ anmeldelse)

Alternativ til kirurgi

29 år, ha et barn. Jeg vil utelate moralen, det skjedde. For å forstyrre 4 nb på doktorkontoret, drakk jeg 1 tonn mifepriston, på en dag trakk jeg magen min som under menstruasjon, blodet begynte å strømme, en stor blodpropp ble utløst, jeg trodde det var "det", men nei. Hele dagen er som vanlig perioder med små blodpropper. En annen dag skal drikke 2 tonn misoprostol. Jeg leste - jeg var klar til å klatre på veggene, mannen min kjørte, kjøpte de største tetningene jeg kunne finne, men nettle. Generelt. Så kom dagen og timen, utslippet gikk bra, drakk 2 tonn (med et intervall på 30 minutter) jeg satte meg og ventet. Jeg gikk på toalettet og straks kom det befruktede egget ut, det var ingen feil, det var lett, tett, som en pose. Venter på sjøen av blod og forferdelig smerte. Alt som under menstruasjon. Enda enklere. Sterkere enn valget gikk ikke, moderat så blodpropper som forventet. Ikke syk, popuchil bit. Samme dag ble vi enige om å møte legen. Jeg gikk, så - alt viste seg, alt er rent. Det vil også være en kontroll ultralyd. Mens utnevnt regulon for å gjenopprette bakgrunnen.

Olga (positiv anmeldelse)

Bedre enn vanlig abort

Disse pillene ble tatt av kjæresten min for å løse problemet med en uønsket graviditet. Hun hadde allerede to døtre, og da fløy det igjen. Hun kunne ikke føde på grunn av hennes dårlige helse. Hun gikk på LCD-skjermen, passerte testene, gjennomgikk en ultralydsskanning og gynekologen utstedte Mifepriston. Hun tok den første pillen i nærvær av en lege, og resten hjemme. Fra hennes ord vet jeg at alt gikk bra, smertefritt, det var heller ingen bivirkninger heller. Generelt er Mifepriston et godt alternativ til kirurgi, men det bør tas etter konsultasjon med en gynekolog for ikke å skade din kjære.

Tanya (positiv anmeldelse)

Alternativ til konvensjonell abort

Jeg vil ikke lese moral, men det skjer at abort er nødvendig, det er ingen måte å forlate barnet. Jeg gjorde i medisinske senter, ved hjelp av tabletter "Mifepriston". Men dette er bare mulig i opptil 6 uker, så vanlig curettage. Hun ga 6500 rubler. Hun klarte ærlig testerne, legen snakket, forklarte hvordan prosedyren vil fortsette. Hun tok den første pillen på kontoret hennes, og hun ga den andre med henne. Neste morgen drakk jeg det, og så begynte prosessen. Ærlig talt, forventer jeg ikke at krampene blir så smertefulle som ekte sammentrekninger. For å muffe smerten, rådde legen parallelt for å ta "No-silo". Hun er ikke mye numbed. Blødning startet, clots kom ut, men jeg merket ikke noe "sånn" som vanlig menstruasjon, bare mer rikelig utslipp. Blodige dager 7, da dro jeg til kontrollen ultralyd, frukten kom ut helt. Syklusen gjenvunnet raskt. Av en eller annen årsak forbød ultralydslegen i lang tid at jeg ikke kunne bli gitt med piller etter en keisersnitt), men gynekologen vet bedre, tror jeg. Mifepriston har bivirkninger, fosteret kan ikke fullstendig gå ut, og det må være kirurgisk fjernet, men jeg har ikke opplevd det selv. Hvis vi kaster bort moralen, er en slik metode bedre og mer gunstig enn en abort.

Veronica (negativ anmeldelse)

Veldig trist historie

Historien om å bruke disse pillene lykkedes ikke med meg. Men min beste venn var ikke heldig i det hele tatt. Selvfølgelig vet vi alle at vi trenger å være beskyttet, men noen ganger ser det ut til å være dagene når det er mulig uten det, og så flyter du i allikevel. Så det skjedde med henne. Hun dro til sykehuset til gynekologen for å registrere seg for abort, og hun tilbød i tillegg muligheten for medisinsk abort med Mifepriston-piller. Det ser ut til å være hvordan det skal gå raskt og smertefritt, men faktisk viste det seg å være ganske motsatt. Ikke bare var kjæresten bare vriet i smerte, så var ikke alt helt, så jeg måtte gjøre reningen senere. Kort sagt, et komplett mareritt.

Olya (positiv anmeldelse)

Ny metode for abort

Bare nylig fødte, og så finner jeg ut at jeg er gravid igjen. Hva å gjøre, barnet er bare fire måneder gammelt, legene foreslo å avslutte graviditeten med et stoff, fordi kroppen fortsatt er svak etter fødselen, og jeg kan ikke ta ut mitt andre barn. Det var skummelt, jeg var pummeling, tårene helles fra øynene mine. Men takket være det medisinske personalet, var alle høflige og høflige, beroliget meg. Legen gjorde en ultralyd, tiden var kort, ga meg piller, jeg drakk dem under hennes tilsyn, da neste dag kom jeg tilbake igjen. Alt gikk bra, smertefritt, bare når fosteret ble revet bort, den underlivet gjorde vondt. Så re-ultralyd og alt gikk. Jeg ønsker deg alle en ønskelig graviditet.

Larisa (negativ anmeldelse)

Det var ikke verdt det

Med det hadde jeg en medisinsk abort på klinikken. Jeg anbefaler ikke å drikke tablettene selv, det er farlig. Legemidlet kan brukes i opptil 12 uker. Jeg kjøpte stoffet selv, det kom ut veldig dyrt. For å avslutte en graviditet, en gang drikke 600 mg, 3 tabletter på 200 mg. For omtrent en dag følte jeg ikke noe i det hele tatt, men var i klinikken. Men så om kvelden følte jeg meg veldig dårlig. Smerten var helvete, akkurat som en kniv ble kuttet innvendig, vridd, ble det veldig kvalm. Det var alvorlig oppkast, da diaré, og rommet sprang i øynene mine. Jeg ble hevdet så godt de kunne, etter omtrent fire timer passerte den. Av en eller annen grunn stoppet det bare plutselig, og etter en time eller to begynte hun å føle seg helt normal. Etter 36 timer gir de deg en ny pille, men dette er Misoprostol, slik at det beslaglagte materialet går ut. Mine utslipp var veldig rikelig, det var allerede litt skummelt, men det viste seg å være bare smertefritt. Umiddelbart er ultralyd ikke gjort, bare ti dager senere. Da sa legen at alt var bra. Bare her har stoffet mange bivirkninger. Til tross for at abort selv var vellykket, hadde jeg senere alvorlig betennelse i livmoren, som måtte behandles i lang tid. Et halvt år generelt var det ingen menstruasjon, og da de begynte, var de veldig smertefulle, den store og store utslippet pågikk i lang tid. Syklusen gikk alltid vill, hormoner begynte å ri. Da oppdaget han en ovariecyst. Og nå, selv om de ikke offisielt skriver hvor som helst dette er en konsekvens av en medisinsk abort, er dette faktisk så - min nye gynekolog viste seg å være fornuftig, forklart at stoffet var populært, men langt fra trygt, så jeg ville ikke gi ham et pluss.

Tatyana (negativ anmeldelse)

Mifepristone - ikke kast bort tiden din

Den 22. februar, etter de berusede pillene, begynte blødningen og var så alvorlig at de hvite gulvene viste seg å være alt i blodet, som om noen hadde blitt drept. Mage vondt så mye som aldri i livet mitt. Om natten, føler deg bedre, sovnet. Neste dag gikk på jobb, alt er bra. Fem dager senere var det litt mer, da ble blødningen så sterk at en natt var nok i 30 minutter og så videre til 10. mars. 10. mars ble blødning stoppet? begynte å smøre. Jeg dro til Uzi og Voila. Frukten kom ikke ut og døde bare. Urgent sykehusinnleggelse - rengjøring og alt er bra! Anestesi, igjen de sterkeste smertene. Så jeg tror jeg er ikke 20 år gammel, og ikke engang 30. Og snart 40. Og jeg er en idiot avgjort på dette. Det var nødvendig å ha abort med en gang og ikke lide hele 3 uker.

Hvordan ta stoffet Mifeprex Instruksjoner for bruk

Det er en stor mengde prevensjon, men selv dette bidrar ikke til å unngå uønsket graviditet.

Disse inkluderer Mifeprex, men det er også beregnet for bruk i andre situasjoner.

Hvor og hvordan dette legemidlet brukes - vi snakker om dette mer detaljert i dag.

Farmakologisk virkning

Legemidlet blokkerer effektene av progesteron og barnet dør av mangel på næringsstoffer og oksygen

Tabletter Mifeprex er et syntetisk steroidmedikament med anti-progestogen effekt.

På nivået av gestagenreseptorer blokkerer det effekten av progesteron, som ikke viser gestagenisk aktivitet, samt antagonisme med glukokortikosteroider.

Bruk av piller Mifeprex påvirker myometrium og øker dens kontraktilitet.

På grunn av dette øker følsomheten for myometriske prostaglanider, og styrken avhenger helt av menstruasjonsfasen.

Ved uterine leiomyoma oppnås den terapeutiske effekten ved eksponering for kjønnshormoner. Av denne grunn kan resultatet variere for hver kvinne, det vil si at det kan være en avmatning i utviklingen av en svulst eller en reduksjon av livmor og myomoder.

Sammensetning og utgivelsesform

Legemidlet Mifeprex er produsert i form av tabletter.

I 1 stykke er innholdet av mifepriston 200 mg.

Les hvordan du tar Mifepriston her.

I tillegg til dette stoffet, er det også hjelpestoffer:

  • Maisstivelse;
  • Kalsiumstearat;
  • laktose;
  • Mikrokrystallinsk cellulose;
  • Calloid silika.

Fotogalleri av stoffer:

Solgte tabletter på 3 stk. Per pakke

Indikasjoner for bruk

Legemidlet Mifeprex brukes ikke bare til abort. Og i dette tilfellet er det lov å ty til bruk av piller senest 42 dager med graviditet.

Også stoffet er foreskrevet for kvinner som:

  • Medisiner mot uterine leiomyoma;
  • Et stoff for induksjon av arbeidskraft i full sikt graviditet;
  • Nødmetode for prevensjon, som brukes senest 72 timer etter intim ubeskyttet nærhet.

Kontra

Legemidlet tilhører hormonet, fordi det er rett og slett umulig å ikke ta hensyn til kontraindikasjoner.

Bivirkninger

Piller Mifeprex kan forårsake noen bivirkninger i form av:

  • Ubehag i underlivet;
  • Følelser av stor svakhet;
  • ferverscens;
  • hodepine;
  • svimmelhet;
  • diaré;
  • Kvalme / oppkast;
  • Utslett på epidermis;
  • blødning;
  • Brystkreft / bindebrekninger;
  • Forverring av infeksjoner i uterus / urinveisystemet;
  • Manglende menstruasjonssyklus.

Drug interaksjon

Kombinasjonen av Mifeprex + Misoprostol provoserer utviklingen av:

  • vaginitt;
  • dyspepsi;
  • søvnløshet;
  • asteni;
  • Smerter i nedre ekstremiteter, etc.

Beslektede bilder:

Hvis behandling krever samtidig bruk av mifeprex og glukokortikosteroider, bør den andre dosen økes.

Dosering og overdose

Dosen er valgt av legen, og derfor har ikke overdosen ennå blitt løst. Ved forgiftning med piller Mifeprex, kan binyreinsuffisiens utvikles.

Instruksjoner for bruk

Legemidlet Mifeprex doseres avhengig av årsaken til bruken. Du kan bare bruke den i spesialiserte medisinske institusjoner.

Holdbarhet og lagring av stoffet

Tabletter Mifeprex er egnet i 3 år fra utstedelsesdatoen. De skal lagres ved en temperatur ikke høyere enn romtemperatur.

Spesielle instruksjoner

Bruk av stoffet Mifeprex hos kvinner med tilstedeværelse av kunstige hjerteventiler eller infektiv endokarditt bør kombineres med antibakteriell behandling.

Legemidlet kan ikke velges som et permanent prevensjonsmiddel.

Prisen på stoffet i apotek

Den gjennomsnittlige kostnaden for mifeprex tabletter er ca 1300 rubler.

Salgsbetingelser for apotek

Legemidlet Mifeprex-tabletter solgt av reseptbelagte ark.

Nyttig video:

Analoge erstatninger

Effektene av dette stoffet kan være ved hjelp av lignende midler:

  • Agesta er et hormonelt stoff i pilleform. Produsent: JSC "Vidal".
  • Ginepriston har anti-progestogene effekter og er tilgjengelig i tablettform. Produsent: CJSC Obninsk Chemical and Pharmaceutical Company (Russland).
  • Ginestryl er et hormonalt anti-progestin legemiddel som er tilgjengelig i pilleform. Produsent: Mir-Pharma LLC (Russland).
  • Zhenale er et anti-svangerskapshormonalt stoff i form av tabletter. Produsent: Izvarino Pharma LLC (Russland).
  • Mifegin virker som en anti-progestogen medisinering. Det er produsert i form av tabletter. Produsent: EXELGYN Laboratoires, MACORS Laboratoires (Frankrike).

Foto analoger:

Pasientanmeldelser

Maria, 18 år gammel: "Det skjedde så at jeg ble gravid. Da hun fortalte kjæresten sin, forsvant han bare, som ofte skjer. Jeg har ingen foreldre og ingen til å hjelpe, så jeg bestemte meg for å få abort. Begrepet var ganske lite, selv om måneden ikke var. Jeg var redd for å gå til legen og kjøpte Mifeprex meg selv. Jeg gjorde alt i henhold til instruksjonene, men smerten var bare forferdelig. Så svekket hun, men tok ikke lang tid. "

Tatiana, 25 år gammel: "Det ble gjort en abort til meg på medisinske senter. Alt gikk perfekt, uten bivirkninger og andre ting. Også foreskrevet tabletter Mifeprex + Misoprostol. "

Medisinsk abort. anmeldelser

Totalt antall meldinger: 4187

06.24.2015, Tanya
Skrev den første meldingen om natten.
I dag gikk jeg til telleren.uzi, det er ikke fosteregg, det er ingen zgags også. Men i livmoren er det mer væske-blod. Ozdistka sa at esche uke en leppe. Esche tid på kontrollen Uzd en uke.

06/24/2015, Elvira
Hei, herlige kvinner! Jeg er 40 år gammel, ingen mann, jeg har en voksen datter. Da jeg fant ut at jeg var gravid, bestemte jeg meg for å gjøre en medisinsk abort, for nå synes det å være den mest moderne og trygge måten å si opp en graviditet. Begrepet var 5 uker. Det var på tvers av alt, i mange smerter, sammenføyninger, etc. Jeg personlig hadde det ikke. Jeg kom til klinikken, legen ga Mifepristone 1 tablett, men jeg ba om 3! Siden jeg leste at du trenger nøyaktig 3 tabletter. Legen sa at effekten var fra en pille, det fra tre til det samme, men jeg insisterte på tre. Mifepriston forårsaker ikke perioder, det blokkerer graviditetshormonet. Generelt drakk jeg, det var ingen følelse. Etter en og en halv dag absorberte jeg 2 tabletter Misoprostol. Den sterkeste feberen begynte, og i en time begynte menstruasjonsperioder, uten sammentrekninger, smerter, litt trukket underlivet og liten smerte. Det var mye blod, med blodpropper. Det varede alle 6 dager, men de siste 2 dagene er svært moderate. I går kom jeg til ultralydkontrollen, det viste seg at føtalegget kom ut, men stengene forblir litt. Legen ga 2 flere Misoprostol, absorbert, men det er ikke sterkt blod, det går litt ut. Legen sier at med utmattet utslipp kan livmoren klare seg. Her håper jeg, jeg virkelig ikke vil gå til et vakuum. Jenter, kanskje det var noen? Del vær så snill! Jeg ville være takknemlig!

06.27.2015 marina
Jeg er 40. Jeg har drukket i dag med den andre fasen av fredsflyvningen. Nattleggingen er nok i en halv time. Var det noen andre? Og du har blitt foreskrevet andre medisiner, for eksempel acetyl.salits.k-ty.

06.24.2015, Valentina Vasilievna
Elvira, virkelig ordningen med 3 tabletter er mer pålitelig. 1-pilleordningen ble opprinnelig foreslått av WHO for bruk i tredjelandslandene med høy andel av fattigdom for å redusere antall ulovlige aborter, da mifepriston ikke er billig. Resultatene av europeiske kliniske komparative studier viser større risiko for svikt ved bruk av mifepriston i en dose på 1 tablett (200 mg). Ordningen med 1 tablett mifepriston ble registrert i Russland, til tross for at det ikke ble gjennomført kliniske forsøk i vårt land, men data fra kinesiske studier ble brukt. Ifølge de offisielle dataene fra Helsedepartementet i Russland, er systemets effektivitet ved bruk av 1 tablett (200 mg) ca. 77%, men reduserer den totale kostnaden ved prosedyren for medisinsk abort. Ordningen med 3 tabletter er 97-98% effektiv. Enten det er verdt litt penger, sparer risikoen for ineffektivitet og etterfølgende curettage, bør hver kvinne bestemme seg individuelt.

06.24.2015, Tanya
Tanya, 29 år, 2 barn
Hallo
Ifølge hennes vitnesbyrd gikk hun for en medisinsk abort. Uzd viste 3-4 n.b.
På legen Vipila 3, fanen 8.06, etter en dag for å begynne å smøre. Staten var normal. 10.06 Vipila 2 t.mirlyuta, begynte å smette litt etter 7 timer. Jeg ringte til legen, hun hadde allerede fortalt å komme i morgen for dobbelt 2 tabletter av fred, fordi jeg trodde at jeg ville klare to. Etter 2, etter at fred ble vedtatt den 11.06, begynte han å trekke smerten, det var lettere for smerten enn med M. Vidileniya gikk men ikke så rikelig. PJ viillo 14.06. Embryo så, ser ut som en seahorse og øynepunkter blir sett. Zgustov, som sådan, slo ikke, fortsatt modereringen av vydileniya går, i morgen på ultralydet. Jeg vil abonnere etter. Beklager for feil, jeg skriver fra telefonen.

06/23/2015, Pretty Woman
Jeg er 40 år gammel, med en forsinkelse på 5 dager viste testen 2 strips, to voksne barn, en bedrift. Jeg kan ikke føde. Besluttet å medabort. Legen klokken en på ettermiddagen ga 200 gr. 1 tablet penkraftona., Ikke følt noe. Etter 36 timer bestilte jeg å ta 1 tablett misoprostol, etter tre timer en annen 1 tablett misoprostol.
Jeg skriver fordi på internett er det forferdelig at det er skrevet om en medabort, et blodsjø, nesten en kamp. Misoprostol så om natten, hun var redd villig, så hun gikk til sengs, tenkte at hvis utslipp og smerte begynte, vil jeg våkne opp. Den første tabellen drakk klokken 12 om natten, den andre klokka 3, setter vekkerklokket klokken tre, våkner tungen og sover. Utløpet var veldig skarpt, moderat smerte. Om morgenen ringte jeg legen, i henhold til instruksjonene, måtte jeg drikke et annet bord av misoprostol kl 12.00. Legen sa om det befruktede egget kommer ut, ikke drikk.
Jeg løp inn i en hysterisk lege, jeg fikk en halv av pakningen, sa hun klokken 9 om morgenen for å drikke misoprostol, så klokken 10 om morgenen et annet bord av misoprostol. Jeg drakk, lå, hvilte, utslipp og smerte er veldig moderat. I løpet av dagen kom en liten gul slime. Jeg var helt sikker på at honningabort mislyktes, og jeg ønsket å gå til vakuumet. Mine bryster vondt, jeg følte meg skyldig. Legen beroliget, hun sa at alt var bra. Jeg trodde ikke. På stien. dagen gikk til ultralydet, etter 36 timer i den første tabellen. Misoprostol, på uzi livmor er ren.
Og det er lite utslipp, og det er ingen smerte, så alt er individuelt!

06/21/2015, Svetlana
Hei jenter, jeg vil ikke fortelle historien min, jeg er 22, jeg har ikke barn ennå, i to års planer, jeg ble gravid, gjorde to tester, var positive. Selvfølgelig gikk jeg til legens sted og prøvde å frata meg, men jeg bestemte meg for å riste, men mannen min bestemte at det ikke var muligheter, hardt, men ellers ingenting. Jeg passerte alle tester, den 19. juni 1515 drakk jeg en pille av Mifepristone med legen. På den første dagen var det bare hjertesorg og ville tårer, og vel 20 begynte om kvelden, blodet strømmer litt og underlivet var veldig smertefullt og ga tilbake og ben Under menstruasjonen våknet jeg tre ganger om natten, det var veldig smertefullt, jeg så noshpu, fordi ingenting kunne gjøres lenger, en dag dro jeg to tabletter Misoprostol, 10 timer har gått, og jeg har ikke mye blod, jeg kan si nesten helt Nei, det var en slags liten blodpropp, men jeg tror det er for lite for en frukt, jeg har 2-3 Gödel og zhmvot og smerter i ryggen og veldig gi. fra hvem det var likt, avmeld jentene. Jeg har opplevd, jeg har aldri gjort abort med kirurgiske inngrep og et vakuum, det var også et medikament (omtrent 4 år siden), men det var ikke så smertefullt og blodet flød og det var blodpropper, men nå forstår jeg ingenting.

05/22/2015, Maria
God dag til alle! I dag klokken 05.22.15 klarte jeg om morgenen at resultatet var positivt. Jeg vil ikke ha et andre barn, eller heller begge med min mann vil ikke ha det. Før det var abort, men vakuum dem. Nå vil jeg bestemme meg for en nettbrett. Snart går jeg til legen. Jeg kjente ikke denne prosedyren før jeg kom til dette forumet (jeg åpnet den første jeg fikk, og så vellykket), forsto jeg at dette ville skje hjemme. Jeg vet hva et vakuum er. Av en eller annen grunn, etter det, jeg psykologisk lider da 8-9 måneder. Jeg har ikke noe ønske eller en tiltrekning for mannen min i det hele tatt. Bare frykten av noe slag og absolutt ingenting, og uansett hvordan jeg føler det. Dette er veldig deprimerende. Tanke på den kommende natten helt opp til avsky. Derfor vil jeg prøve piller. La det passere som en måned. la oss gå Kanskje etter denne metoden vil ikke være de forferdelige. ubehagelig og med en sterk avsky av følelser.

05.25.2015, Valentine Vasilievna
Om forskjellen mellom narkotikaabort med curettage og vakuum aspirasjon beskrevet i detalj her www.mifegin.ru

05/23/2015, Mira er 27 år gammel
Og etter stoffet vil du også bli moralsk undertrykt i nøyaktig 9 måneder. Hva er forskjellen hva slags abort: vakuum, piller, kirurgisk. Prosedyren er forskjellig, men meningen er den samme. Kort sagt, la babykit. Spesielt siden du er gift.

Mifeprex: instruksjoner for bruk piller

Med hjelp av mifeprex avsluttes graviditet i svært tidlige stadier.

Indikasjoner for bruk

I følge disse instruksjonene vises bruken av dette stoffet i slike tilfeller:

  • Uterus Leiomyomterapi
  • Forberedelse eller stimulering av arbeid i normal periode, egnet for fødsel
  • For oppsigelse av graviditet i tidlige stadier (medisinsk abort gjøres opp til den 49. dagen i syklusen med forsinkelse, mindre ofte opp til 63 dager), opptil 3-4 uker uten fravær av menstruell blødning
  • Bruk av mifeprex er også angitt for å kunne "brann" prevensjon - i tre dager etter ubeskyttet sex, jo desto bedre.

Sammensetningen av stoffet

Tablettene inneholder den aktive aktive ingrediensen - mifepriston. Hjelpekomponenter: maisstivelse, laktose, silisiumdioksyd, mikronisert cellulose.

Medisinske egenskaper

Tabletter mifeprex har anti-progestogene egenskaper. Farmakologiske virkninger av den aktive komponenten i sammensetningen av tablettmedikamentet kan godt blokkere progesteronaktivitet i kroppen på grunn av inhibering av gestagenreceptorer. Også det aktive stoffet mifepriston viser ikke antagonistiske egenskaper med hensyn til glukokortikosteroidhormoner, har ikke egenskapene til gestagener.

Hvis du tar dette legemidlet, vil mykeltriets kontraktile kraft øke, noe som vil forårsake stimulering av frigjøring av interleukin-8, noe som vil øke følsomheten for prostaglandiner. Disse stoffene øker kontraktiliteten i livmoren. Mifeprex-håndboken indikerer at mifepriston i sammensetningen av tabletter fjerner egget, hemmer eggløsningen, endrer endometriumet, som et resultat av hvilken implantasjonen av egget ikke forekommer.

Skjema for utgivelse

En hvit og rund tablett inneholder 200 mg mifepriston. Du kan kjøpe blisterpakninger med 1, 2, 3 eller 5 stk i en eske.

Metode for påføring

For å bruke mifeprex for å avslutte en graviditet, tas 3 tabletter en gang i en lege. Det er best å drikke medisinen om en og en halv time etter måltider, med vann. For å øke effekten, kan legen foreskrive 400 mg prostaglandin misoprostol. Etter bruk av narkotika, er kvinnen under observasjon på sykehuset i ytterligere 2 timer, hvis alt fortsetter som det skal, kommer hun i 2 dager for en ultralyd.

Den gjennomsnittlige kostnaden for stoffet i Russland er 1200 rubler per pakke.

Neste gang pasienten kommer om 1-2 uker for å bekrefte abort, må du også sende en blodprøve for choriongonadotropin. Hvis det ikke skjedde etter 2 uker, blir kvinnen sendt til vakuumsuging.

For provoserende fødsel - 200 mg en gang og en dag senere så mye. Hvis nødvendig, legg til oksytocin og prostaglandiner.

Uterine leiomyoma - en kvart tablett i tre måneder på rad. Nødpreventjon - 10 mg av stoffet en gang (for å finne denne form for frigivelse eller tilsvarende).

Under graviditet og HB

Ikke foreskrevet under amming, for gravide kvinner som er angitt i instruksjonene.

Kontra

Intoleranse medikament hypersensitivitet, alvorlig leversykdom og nyresykdommer, inflammasjons genital arr på livmoren, preeklampsi, eklampsi, anemi, porfyri, forstyrrelse av homeostase, uterine fibroider, ektopisk svangerskap, GCS-terapi og adrenal insuffisiens, endometrial hyperplasi, ovarietumor, overført eller for tidlig fødsel.

Sikkerhets forholdsregler

Skjul bort fra barn.

Cross-drug interaksjoner

Det er ikke kombinert med ikke-steroide antiinflammatoriske analgetika.

Bivirkninger

Menstruasjonsforstyrrelser, magesmerter, kvalme, oppkast, diaré, akne, hodepine, høy feber, svakhet i kroppen, blødning, akutt inflammasjon, søvnløshet, vaginitis, dyspepsi, amenoré.

overdose

Ingen data, men mulig adrenal insuffisiens.

Vilkår for lagring

Opptil tre år ved romtemperatur på et mørkt og tørt sted.

analoger

Zhenale

LLC Izvarino Pharma, Russland

Gjennomsnittlig pris - 360 rubler per pakke.

Genale er et moderne beredskapsforebyggende stoff basert på mifepriston 10 mg per tablett.

proffene:

  • Høy effektivitet
  • Relativt billig.

ulemper:

  • Mulige bivirkninger
  • Krenkelse av hormoner.

Ginepriston

CJSC Obninsk Pharmaceutical Company, Russland

Gjennomsnittlig pris - 436 rubler per pakke.

Ginepriston er en komplett analog av pasienten, brukt som et post-coital prevensjonsmiddel.

proffene:

  • God hjelp
  • Moderne stoff.

ulemper:

  • Mange bivirkninger
  • Forstyrrer menstruasjonssyklusen.